close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 май 2022 г.

horoskop-3

Овен 

Започнати дела ще ви държат в кондиция и на тях ще посветите голяма част от времето си днес. Други ще хвърлят усилия в нещо, което ще се окаже без значение за работата им, но от значение за друго, не по-малко важно за тях. А най-хубавото е, че ще можете сами да насочвате събитията в желаната от вас посока.

Телец

Смело ще заявите гражданската си позиция по въпроси, имащи отношение към вас. Няма да пренебрегнете и преките си задължения, ще се погрижите делата ви да приключат в срок. Разнообразете вечерта си с театър или друго развлекателно занимание. Ще се заредите с позитивни емоции и хубаво настроение.

Близнаци

Не се натоварвайте с прекалено много задачи днес, за да не се окажете в крайна сметка изтощени и отегчени. Намалете темпото, денят е подходящ за отмора и възстановяване на силите. Близките ви ще се погрижат за нещата, за които времето ви няма да стигне, бъдете спокойни. Любовта е мощ, която присъства около вас.

Рак

Денят ви ще е забързан и често с напрежение, но не изпадайте в стрес. Ще работите по приключване на задача, резултатите от която имат отношение към финансите на семейството ви. Ако времето не ви стигне за всичко, което планирате, потърсете подкрепа. Сигурно е, че такава няма да ви бъде отказана.

Лъв

Творческото настроение, на което се радвате ще ви помогне да напреднете в писането или в други изяви, заслужаващи внимание. С присъствието си ще мотивирате и другите да работят усърдно, служейки им за пример. Очакванията на всички са големи и не бива да се проваляте. Сърдечните ви дела се развиват без изненади.

Дева

Привлича ви идеята да превърнете работата си в осъществена мечта. Имате организаторските умения, знания и контакти, и можете. Късметът също ще ви съпътства. Не пренебрегвайте задълженията си към близките ви и се съобразявайте с чувствата им. Споделете вечерта си с любим човек.

Везни

Добре си починете днес. Натоварвате се с прекалено много дела напоследък и това ви се отразява. Бъдете повече време сред хора, които харесвате и се опитайте да се отпуснете, и да не мислите за грижи и проблеми. Достигате до открития, даващи ви основания за решителни действия в посока на подреждане житейските ви приоритети.

Скорпион

Очаква ви работа, не си губете времето по несъществени неща. Проблеми от служебен характер ще накарат някои от вас да потърсят компетентно мнение на уважавани специалисти. Не се притеснявайте да говорите открито за нещата, които ви смущават. Ново запознанство ще се превърне в силна връзка, но не е задължително да бъде интимна.

Стрелец

Усмихнати и добри, ще приобщавате повече хора към идеите си. Ако те са в полза на другите, не се страхувайте за бъдещето си. Съдбата ще се погрижи да имате попътен вятър в платната и да постигнете по-скоро целта си. За бизнесмените и занимаващите се с научна дейност се очертава участие в международни проекти.

Козирог

Толкова сте ценени, че присъствието ви днес е еднакво наложително и в къщи и на работното място. От вас се очаква да съдействате за разрешаването на сериозни проблеми. Впрочем, така е всеки път от много време насам. Действайте без нерви, спокойно и концентрирано и всичко ще се получи.

Водолей

Поспрете за малко и помислите върху проблем, породен от неизяснени служебни взаимоотношения. За част от плановете ви има бъдеще, за други трябва да забравите. В животът ви има някой, който търпеливо ви следва, но не получава заслуженото. Бъдете внимателни към хората, които ви подкрепят.

Риби

Наясно сте с възможностите си, знаете какво искате и сте последователни в преследване на целите си. Ще ви се открие добър шанс за реализация в професионален план. И ще бъде добре, ако се възползувате повече от това, което ви се предлага. Прагматизмът ви ще бъде подложен на изпитание.