close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 март 2019 г.

horoskop-3

Овен

Добри новини, свързани с дома, децата, публични изяви и други вълнуващи събития ще направят деня ви особено приятен. Компанията на приятелите ви е особено ценна за вас, чувствате се чудесно, заредени с добри идеи и развлечения.

Телец

С чувството си за хумор сте приятни и търсени събеседници. Каквото и да правите днес, то ще ви доставя удоволствие и ще ви кара да се чувствате удовлетворени от себе си. Не съжалявайте за нищо случило се с вас. Бъдещето ви носи само позитивни емоции. Сега е момента за нововъведенията, които обмисляте.

Близнаци

Не се предавайте на трудностите, успехите ви днес ще са добра основа за бъдещето ви. Ще ви осигурят привилегии, каквито други не могат. Вечерта късметът ви ще работи и може да се отдадете и на хазартни увлечения. Други от вас ще споделят вечерта със семейството си. Уюта на дома ще ви стопли и направи щастливи.

Рак

Несвършена задача ще предизвика отегчение и досада у вас. Проявете търпение, колкото и да не ви се занимава с детайлите по нея и я приключете днес. Не пропускайте нищо, за да бъдете сигурни в добрия изход. Нуждаете се от повече спокойствие около себе си, за да чуете шепота на сърцето си.

Лъв

Борбения ви дух ще ви спаси в трудна ситуация. Тревогите ви ще отстъпят място на по-ведро настроение и в края на деня ще потърсите компания, в която да се отпуснете. За предпочитане е да харчите по умерено, скоро ще се нуждаете от средства, било за разширяване на бизнеса, било за битови нужди.

Дева

Повечето от вас днес ще търсят развлечения извън дома си, защото наистина имате нужда от разнообразие. Ако и хората около вас са на същата вълна би било чудесно, тъй като това наистина да ви помогне да си организирате истинско забавление. Отношенията ви с постоянния партньор са обтегнати, но вие можете да направите голяма промяна.

Везни

Реализацията на задача, която обмисляте от дълго, ще погълне голяма част от деня ви, но и изчисти притесненията, свързани с нея. Денят е подходящ също и за срещи и занимания, имащи отношение към вас самите. Въпрос, свързан с делата на близък човек ще приобщи всички в семейството ви.

Скорпион

Ще се чувствате в приповдигнато настроение, а това може да ви провокира към необмислени действия. Сложете си някакъв лимит за харчене. Може да сте малко прибързани в думите и действията си, но за щастие околните ще ви приемат благосклонно.

Стрелец

Денят ще ви предложи приятни изненади, стига да сте отворени и да имате настроение за тях. Късметът ви днес е добър и може да ви зарадва с печалби, ако му позволите да се прояви. С помощта на приятел ще се справите в непривична за вас ситуация, ползвайки уменията му.

Козирог

Вие сте безспорен, неизтощим източник на енергия и свежо чувство за хумор. Работите усърдно и всеотдайно, и резултатите не закъсняват. Внимавайте да не влезете в пререкание с близките си. Приятелите заслужават повече внимание и това го разбирате и днес. Организирайте в тяхна чест събиране и се повеселете.

Водолей

Мнението ви по много въпроси се отличава от това на хората, с които общувате. Не отстъпвайте от позициите си и не се колебайте по въпросите, за които сте уверени, че сте прави. Но бъдете толерантни към близките си, така ще им осигурите повече душевен уют.

Риби

Работа по домът може би ще отнеме по-голяма част от времето на мнозинството от вас. Това са все неща, които от отдавна отлагате да свършите. Крайно време е да довършите онова, което сте започнали. Ако не днес, то утре със сигурност ще имате възможност за пълноценна почивка.