close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 ноември 2017 г.

horoskop-3

Овен

Няма да ви струва големи усилия да убедите някого в предимствата на това, за което говорите. Като резултат ще имате подкрепата му, а може и повече. От вас зависи до къде се простират желанията, целите и амбициите ви.

Телец 

Можете да имате чудесни изяви, стига да не се поддавате на нечие лошо настроение или комплекси. Освободете се от излишните си и потискащи ви емоции, ако търсите щастието. Правете нещата от сърце и ще се чувствате удовлетворени. Поставяте началото на бъдещите си успехи днес.

Близнаци 

Ако съществуват недоразумения между вас и партньорите ви е време да ги изчистите. Така делата ви ще потръгнат, освен, че и на душата ви ще олекне. Многото задължения, с които сте ангажирани няма да ви създават напрежение, но въпреки това ще мислите за кратка ваканция. Любовни вълнения за необвързаните, ще имате развитие на въпрос, по който мислите непрекъснато.

Рак

Този петък е доста натоварен за вас, защото ви се събират прекалено много задължения. Това не би трябвало да бъде повод за притеснения, защото концентрацията ви е повишена, а вниманието – изострено. Ще се справите с всякакви въпроси, дори ще уредите и напрегнати лични взаимоотношения, влошили се в последно време.

Лъв

Очаква ви разнообразен работен ден. Едва ли ще бъдете на едно място за дълго време и това определя и доброто ви настроение през целия ден. Проявявате завидна дипломатичност в определен момент, когато от това зависи дали ще избегнете неприятен конфликт. В личен план ви очаква вземането на сериозно решение, което не бива да отлагате повече.

Дева

С конструктивните си решения ще влияете на събитията, довеждайки ги в полза на повече хора. С поведението си ще ги приобщите към общата цел и заедно ще вървите напред. В личните си отношения не изхождайте от моментните си желания, каквото и да ви струва това. Спазвайте обещанията си без излишно губене на време.

Везни

Делови или домашни задачи ще занимават повечето от вас. Въздържайте се от всичко прекалено, за да нямате здравословни проблеми. Активността ви ще ви донесе желаните резултати. Вслушвайте се по-внимателно в съветите, които ви дават, защото дори и да ви отегчават, в тях може да научите нещо ценно за себе си.

Скорпион

Имайте повече търпение в работата си и в общуванията си с хора, които ви създават проблеми. Но за да са успешни начинанията ви, не въвеждайте други в подробностите. Когато те станат факти, тогава говорете за тях. Представителките на нежния пол ще са впечатлени от интересен човек и ще потърсят по-пряк контакт с него.

Стрелец

Ще се съюзите с хората, доказали лоялността си към вас и заедно ще постигнете общата си цел. Заемете се с решението на личен проблем и го решете веднъж за винаги, за да не ви напомня отново за себе си. В края на деня ще сте приключили с ангажименти, възникнали преди време. Любопитството ви ще надделее и ще влезнете в контакт с някой, който е вън от обкръжението ви.

Козирог

Ще търсите начини за разтоварване от натрупаното напрежение. Не пренебрегвайте предложенията на околните. Прекалено резервирани сте към доброжелателите си, отпуснете се. Възможни са стомашни неразположения. Телефонно обаждане ще накара мнозина да потърсят по-тесен контакт с една личност, която не спира да ги вълнува.

Водолей

Можете да направите днешния ден приятен, както за вас, така и за околните. Не мислете само за работа, обърнете внимание и на семейството си. Погрижете се за личния си гардероб или за неща, свързани с дома. Настроението ви от ден на ден се подобрява, заслуга за което са и нарастващите ви финанси.

Риби

Следвайте вътрешните си импулси и ще намерите най-краткия път към успеха. Старайте се да сте коректни към партньорите си, предстоят ви още съвместни проекти. Ако имате възможност да направите добро дело за близък човек, не се колебайте. Няма да ви струва сериозни усилия, а и ще останете доволни от себе си.