close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 септември 2018 г.

horoskop-3

Овен

Почти всичко, с което се заемете днес ви се отдава с лекота, а вие влагате и достатъчно от себе си, за да сте доволни от постигнатото. Очаквате прекалено много от някой, който едва ли ще ви удовлетвори, но това не бива да ви притеснява. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви.

Телец

По различни причини може да се почувствате принудени да следвате чужда програма, което няма да се отрази добре на настроението ви. Не го преживявайте драматично, защото може и да спечелите. Ако не се чувствате силни в аргументацията си по спорен въпрос, не избързвайте с изявленията си.

Близнаци

Иска ви се да отделите този ден за почивка, но най-вероятно ще ви се наложи да работите, затова отрано се примирете с тази мисъл. Ще останете удовлетворени, тъй като вършите делата си по начина, по който се очаква от вас да се справяте. Отношенията ви с близък човек са обтегнати, за което вина имате и вие. Опитайте се да разберете неговата гледна точка.

Рак

При част от Вас са възможни здравословни неразположения, които не бива да пренебрегвате. Имате нужда от попълване на енергийните си запаси, потърсете начини да се разведрите и ще се почувствате по-добре. Ще се радвате от успехите на близък човек и това ще ви създаде повече настроение.

Лъв

Вдигнете високо глава, отърсете се от обхваналото ви униние и мислете позитивно. Настроението и оптимизма ще ви помогнат да свършите повече неща и това ви изпълва с амбиции. Навлизате във възходящ период. Ще имате сили да се справите с всичко, което занимава мислите ви. Вярвайте си.

Дева

Очаква ви спокоен и приятен ден. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Особено много ви се отдава да убеждавате днес и това е прекрасен повод да прокарате идеите си сред висшестоящите.

Везни

Повечето от вас днес са в плен на различни настроения, които определят и хода на работата ви. Имате доста важни ангажименти, затова се постарайте да не позволявате на емоциите да ви пречат да се справите подобаващо с тях. Получавате примамливо предложение, върху което доста ще се замислите и най-вероятно ще приемете.

Скорпион

Хората около вас ще ви помагат, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Авторитетът ви в последно време е доста нараснал. Не се колебайте да го използвате.

Стрелец

Работата ви днес върви по план, което и обяснява доброто ви настроение през целия ден. Ако срещате трудности, справяте се с лекота с тях. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. С такт и дипломатичност успявате да изгладите отношенията си с роднина.

Козирог

С точни и навременни действия днес успявате да се справите с нещо, което ви притеснява от доста време. Хората около вас ще ви бъдат наистина благодарни за нещата които вършите. Независимо от решението, което взима ваш близък по личен въпрос, опитайте се да го приемете и да го подкрепите. Бъдете сигурни, че той ще оцени жеста ви.

Водолей

Преминавате през различни премеждия днес, то това е своеобразно изпитание, което е невъзможно да пренебрегнете. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Има доста въпроси, които се налага да си изясните затова не губете време в маловажни неща.

Риби

Възможно е да се почувствате объркани и да се колебаете накъде да поемете. Важно е да се вслушате в себе си и да изясните собствените си чувства, за да избегнете разочарованието. Маловажно на пръв поглед събитие ще ви сближи с някого и ще постави началото на дълготрайно приятелство, а може би и на нещо повече.