close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 февруари 2017 г

horoskop-3

Овен 

Денят ви ще бъде интересен и добър. Дава ви се възможност да реализирате отдавнашен ваш проект, по който работите с голямо желание. Амбицирани сте да успеете на всяка цена. Не пропускайте да намерите време и за себе си.

Телец 

Този петък се стремете да сте достатъчно гъвкави, за да се приспособявате умело към всякакъв тип ситуация в личен план. Находчивостта ви ще спечели на ваша страна подкрепата на високопоставена особа, но е наложително да сте максимално конкретни при изразяване на желанията си.

Близнаци 

Е, няма да е най-спокойният ви ден, но пък ще можете да отхвърлите доста работа. Най-важното е да не допускате притеснения, особено за пари, нещата ще се разрешат по неочакван начин, защо да се тормозите предварително.

Рак

С деловото си отношение към проблемите ще предизвикате добри резултати, но и ще събудите нечии интерес към себе си. Няма да липсват условия за конфликти, защото и вашата чувствителност е изострена. По добре да бъдете кротки и да не се поддавате на провокациите. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта ви хубава.

Лъв

Проявете доброто у себе си и безкористно дайте подкрепата си за човек, който се нуждае от нея. Отнесете се с топлина и разбиране към него, с назидателен тон няма да постигнете желания ефект. Всичките добронамерени съвети към вас може и да са излишни, ако сами търсите хармонията в и около себе си.

Дева 

Този петък са вероятни интересни срещи и полезни запознанства. Бъдете готови да възприемете нова информация с внушителни размери.

Везни 

Ще ви притиснат срокове в службата и това ще затрудни общуването с вас. Въздържайте се от критични забележки, колкото и да мислите, че сте прави. Желанията ви ще се осъществяват трудно, поради вас самите. Бъдете по-търпеливи и не предизвиквайте сами събитията.

Скорпион 

Не стигайте до крайности в желанието си да спасите някого и нещо. Можете да помагате там където ви търсят за помощ. Всяка инициатива в тази насока носи по-следващи разочарования. Приятна среща с приятели ще ви разтовари и развесели от сърце. Реализацията и професионалната изява не са далече, но не са и днес. Ще имате достатъчно възможности да покажете това на което сте способни.

Стрелец 

Днес е добре за вас да не се претоварвате емоционално. Оставете нещата да се случват и приемайте положението такова, каквото е и нека бъде винаги чашата наполовина пълна за вас.

Козирог

Сами няма да успеете във всичко, което сте планирали днес. Не се притеснявайте да потърсите подкрепа, защото ще я получите без усилия. В отстояване на свои интереси е нужно да сте сигурни в позициите, на които заставате, в противен случай са възможни грешки.

Водолей 

Подхождате със смесени чувства към личност от противоположния пол. Запазете съществуващото положение, за да не го изгубите и него. Предстоят събития, които ще разнообразят деня ви и ще ви заредят с очаквания. Не анализирайте прекалено много нещата, рискувате да потънете в сложността на мислите си.

Риби
Приемайте търпеливо случващото се около вас. Към ангажиментите си се отнасяйте отговорно. Нуждаете се от повече разнообразие. Вземете нещата в свои ръце. Приятели ще откликнат на желанието ви да се повеселите вечерта.