close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 февруари 2019 г.

horoskop-3

Овен

Днес ще сте в центъра на вниманието – вашето подобаващо място. Доста хора ще завидят на самоувереността ви. Напрежението ще е огромно, но вие ще се справите без проблеми. Внимавайте само да не се намесите в територия, където не сте компетентни.

Телец

Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.

Близнаци

Вълнувате се прекалено много от наскоро създала се ситуация. Очаква ви по-благоприятен период, затова точно сега не избързвайте с действията си. Имате страхотен успех сред обожателите, използвайте чара си. Стойте настрана от пререкания, отдайте се на нещо приятно и ползотворно.

Рак

Без ограничения в мисленето и с разширено съзнание ще пристъпите към своите си дела. Показвайки добронамереността си към всички, с които живота ви среща, печелите приятели и им помагате по-лесно да се справят с проблемите си. Лично за себе си ще търсите разнообразие от ежедневието сред природата, черпейки от нейната сила, енергия и мощ.

Лъв

Излезте от пасивността, в която се криете от известно време и поемете нещата в свои ръце. Ще съумеете да се измъкнете от заплетена ситуация благодарение на своята деликатност. Не отклонявайте поканата да излезете с някого тази вечер, ще бъде приятно.

Дева

Денят ви ще е наситен на събития, за ваш късмет, добри и желани. Нещата не са такива, каквито сте си ги представяли, но не и лоши. Не грешите, предстоят ви хубави моменти, за голяма част от които сте се погрижили и сами. За някои те са свързани с работата или просто защото имате до себе си хора, които обичате.

Везни

Независимо от затрудненията, убедеността ви, че сте на прав път ще ви мотивира да продължите, каквото и да ви струва това. Упорството ще ви изведе бързо до желаните резултати, ще подкрепя духа и ентусиазма ви. Ако сте на път денят ви ще мине бързо и интересно, срещайки се с нови хора и природни забележителности.

Скорпион

Не пречете на близките си да се погрижат за вас. Денят не носи проблеми и предразполага към отдих. Днес по-малко съветвайте и станете по-добри. Понякога и без да искате натоварвате околните с претенции и неоснователни забележки. Освободете се от натоварващи мисли.

Стрелец

Успявате да преодолеете проблемите във семейните взаимоотношения и отново се радвате на разбирателство у дома. Близките ви съдействат за преодоляването на трудностите в професионален план. Не се поддавате на негативното влияние от страна на недоброжелатели и си спестявате много неприятности. Общуването с вас е удоволствие.

Козирог

Свежи и енергични сте, и ви се иска да споделите настроението си с околните. Проблемите ви се струват дребни, но не ги подценявайте. Разбира се, не означава да разваляте деня си. Ще градите планове за бъдещето. Моментът е подходящ за нововъведения от всякакво естество. Не се колебайте и действайте.

Водолей

Ако искате денят ви да бъде по-разнообразен от обикновено, бъдете открити за предложенията на ваши приятели. Мнозина от вас ги очаква веселба привечер и чудесни възможности за интимни авантюри. Неразбирателствата с роднини вече отшумяват и няма да ви създават главоболия.

Риби

Потопени в работа и неотложни задачи, ще забравите за личните си нужди. Честни в отношенията, ще намирате подходящият тон и ще се възползвате от възможностите, които ви се дадат. Дистанцирайте се от нечие недобро намерено поведение и покажете силата на характера си. Вечерта ви ще е спокойна, сред близки хора.