close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 юни 2017 г.

horoskop-3

Овен 

От днес навлизате в период на стабилизация и финансово преуспяване. Ще се почувствате балансирани и смирени. Подобно настроение ще създавате и около себе си и всички ще ви бъдат благодарни. В любовта съществува хармония независимо, че е възможно да възникнат недоразумения. Не бъдете прекалено настоятелни и всичко ще бъде наред.

Телец 

Денят ви ще бъде спокоен и ще реализирате идеята си да се отдадете на заслужен отдих и релакс. Отделете време и за спорт. Поглезете се с любима храна. Необвързаните може да срещнат интересна личност и да пламне огънчето на любовта.

Близнаци 

Ще сте прекалено заети през днешния ден, защото сте поели много ангажименти и сега ви е трудно да се справите с всичко. Поискайте помощ от ваши близки. Дръжте под контрол финансите си, не правете излишни харчове. Ще се радвате на нови приятелства.

Рак

Не харчете необмислено, колкото и да сте изкушени. В конфликтна ситуация е за предпочитане да запазите добрия тон и ще спечелите. Имате перспективни планове, но трябва да намерите хора, с които да ви ги реализирате.

Лъв

В случай, че не сте трайно обвързани в любовта, то не отлагайте важното решение. Ще сте заобиколени с обич и внимание от страна на интимната си половинка. Отделете време за хората от близкото си обкръжение.

Дева

Тази събота  е подходяща за активен спорт и отдих. Не мислете за проблеми и ангажименти, а се отдайте на почивка и забавление със своето семейство. Здравето ви е отлично, но не прекалявайте с пикантни храни.

Везни

Денят предразполага към отпускане в домашна обстановка, сред хората и вещите, с които сте свикнали. Осигурете си пълноценна почивка и достатъчно сън, нуждаете се от тях. Имате нужда да размишлявате върху творческите си и професионални планове. Други ще споделят ваканционното си настроение с приятели.

Скорпион

Не пилейте енергията си за дейности, които по никакъв начин няма да ви облагодетелстват в материален план. Не прибързвайте при взимане на решения. Вслушвайте се в съветите, дадени ви от близки.

Стрелец

Денят ви ще бъде изпълнен с много приятни емоции, ще ви зарадват с много хубава новина и най-накрая ще можете да си отдъхнете и да се позабавлявате. Не отказвайте помощ на човек в нужда.

Козирог

Ако усетите напрежение и се почувствате с понижено самочувствие го отдайте на промените, които стават около и с вас. Овладейте емоциите си и не позволявайте на случващото се да промени отношението ви към другите. Доверете се на здравия си разум и в никакъв случай не бъдете импулсивни.

Водолей 

Възможни са подаръци и успешни покупки, а не са изключени и приятни сюрпризи, подготвени от близките. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътуване това не е най-подходящия ден, защото много време ще бъде похабено.

Риби

Този ден се характеризира със спокойствие и хармония. Не позволявате на околните да ви занимават излишно с въпроси, които не ви вълнуват особено. Заемате се с нещо приятно, на което ще отделите голяма част от времето си. Бъдете по-склонни към отстъпки в личен план, тъй като това би предотвратило нежелани от вас последици. Ставате все по-добри в предпочитана от вас дейност.