close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 юни 2018 г.

horoskop-3

Овен

Не се притеснявайте, времето ще ви стигне за всичко и ще реализирате плановете си за днес. Обърнете повече внимание на близките си, заетостта от последните дни ви пречи да споделите проблемите им. Не бъдете прекалено мнителни към нова оферта. От нея може да получите много.

Телец 

Денят ви ще бъде изпълнен с много изненади и приятни емоции. Ще срещнете нови интересни личности, ще намерите нови приятели. Необвързаните мога да срещнат голямата си любов.

Близнаци

Срещи с хора, с които поддържате добри отношения ще направят деня ви приятен. Компанията им ще ви се отрази чудесно, ще се отпуснете и обсъждате предстоящите отпуски. Свършете и работата си, за да не се натоварите с нея, когато най-малко желаете това. Посещение на роднини.

Рак

Тази неделя се опитайте по логичен начин да разрешите изправилите се пред вас семейни проблеми. Коригирайте отношението, което имате към стар близък приятел, защото най-вероятно впоследствие ще осъзнаете, че сте загубили много.

Лъв

Дайте воля на желанието си да се отпуснете и прекарате деня си приятно. Мнозина от вас ще го споделят с партньора си, като ще се насладят на взаимната си любов. Ще планирате бъдещи начинания и ще се радвате на перспективите, които съзирате. Пазете се от настинки и хранителни неразположения.

Дева

Денят ви ще премине в спокойна домашна атмосфера. Ще се радвате на компанията на най-близките. Отдайте се на любимите си занимания и не мислете за грижи и проблеми. Всичко ще си дойде на мястото.

Везни

Днес гледайте по-оптимистично на заобикалящия ви свят и направете нещо за себе си. Спортувайте или излезте на разходка в парка. Оценете по достойнство съветите и подкрепата, дадени ви от интимната половинка.

Скорпион

Ще изчистите вътрешните си притеснения, ако говорите открито за тях с хората, които ви ги създават. Покажете широко скроената си природа, не издребнявайте и не позволявайте да ви владеят емоциите. Нужен ви е здрав разум, такъв, какъвто винаги сте показвали. Търсете компанията на по-весели и усмихнати хора.

Стрелец

Денят ви ще бъде изпълнен с приятни емоции и общуване с интересни личности. Използвайте свободното си време за почивка и развлечения. Имате нужда да се заредите с положителна енергия, за да имате сили за новата работна седмица.

Козирог

Повечето от вас днес ще се заемат с нови начинания, дори пътувания. Бъдете точни и спазвайте дадената дума. Това ще ви донесе много предимства на един последващ етап. Не бързайте да споделяте професионалните си планове. Приближавате се до сърцето на желания човек. Помислете и за себе си.

Водолей

Превърнете недоброжелатели си в хора, които мислят като вас. Оптимистично настроени сте и това ви помага по-леко да се справяте с проблемите си. Не се въвличайте в интриги, бъдете открити и отворени за нови идеи. Отношенията ви с партньора се развиват в посока на разведряване и това допринася за бодрия ви дух.

Риби

Днес избягвайте рутината и еднообразието в заниманията, на които се отдавате. Постарайте се да контролирате сприхавостта си, особено ако ви се налага да осъществите голяма покупка. Обърнете внимание на здравословен проблем.