close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 януари 2018 г.

horoskop-3

Овен

Финансовото ви състояние е блестящо. Моментът е особено подходящ за разумни инвестиции. Не преследвайте бързи и рисковани печалби. Имате шанса да си осигурите стабилен и сигурен напредък. Нуждата ви от развлечение ще бъде напълно удовлетворена вечерта когато попадате в интересна компания.

Телец 

В делови план ви очаква динамичен, но ползотворен ден. Случва се нещо, което отдавна сте планирали и това значително укрепва авторитета ви. Ако ви се наложи да вършите чужда работа, приемете, че вие ще направите това най-добре. Настроението ви е отлично, затова не позволявайте на дребните неща да ви попречат да гледате с усмивка дори на несгодите.

Близнаци

Пригответе се за повече отговорности. На работното място или в семейството ще се ангажирате с чужди задачи в името на разбирателството и общите интереси. Вечерта ще се насладите на хубавите мигове, споделени от личност, която харесвате, а и тя показва засилен интерес към вас.

Рак

Очаква ви приятен и спокоен работен ден. Занимавате се с обичайните си задължения, част от които ви носят по-голямо удовлетворение от обикновено. Не пренебрегвайте мнението на близък човек по въпрос, който касае косвено и вас. Вземете дейно участие в общо мероприятие вечерта. Очаква ви нещо наистина вълнуващо, затова не го пропускайте.

Лъв

Съсредоточеността в работата ще ви спести странични проблеми. Денят е подходящ за планове в професионалната сфера. В близките дни се очертават интересни събития, с чиято помощ може да ускорите постигането на нещо важно за вас. Създайте си повече радости и отворете сърцето си за любов.

Дева

Приятна среща ви очаква днес. Споделяте неща, които ви вълнуват от доста време и получавате ценни съвети. Всичко това ще ви подейства наистина разтоварващо. Постарайте се да свършите плановете си за деня, за да сте удовлетворени от себе си.

Везни

Повечето от вас днес са заети с важни професионални въпроси. Стремите се да свършите нещо по-бързо отколкото сте планирали първоначално и наистина ще имате успех. Не пренебрегвайте желанието на свой близък, особено ако предварително сте го обсъждали. Срещате привлекателна личност, която ще владее мислите ви дълго време.

Скорпион

Настроението ви ще е променливо, но не и разколебани в намеренията си. Взаимоотношенията в семейството ще ви носят повече сигурност, взаимното доверие, доказало се през годините е факт, който не подлежи на съмнение. Постигнали не малко, ще споделяте преживяванията си с близки или приятели вечерта.

Стрелец

Проявявате завидна твърдост днес когато ви се налага да отстоявате позицията си на работното място. Това ще впечатли както висшестоящите, така и колегите ви. Не се отказвате лесно от изпълнението на свое намерение, дори в момента да срещате различни пречки. В личен план ви очаква благоприятна развръзка на отношенията ви с любимия човек.

Козирог

С добри очаквания ще пристъпите към реализация на намеренията си, привършвайки с подготовката. С присъщата си вещина ще се погрижите за организацията на работата си, така, щото да не пропуснете важни детайли Не пренебрегвайте контактите си, някои от тях ще ви донесат добри перспективи за бъдещето.

Водолей

Ангажиментите ви днес може да ви отнемат доста ценно време. Приятел ще ви предложи разумно и оригинално решение, което не ви е хрумвало досега. За препоръчване е да стоите настрана от всякакви конфликти, които само рискуват да развалят настроението ви и да влошат климата около вас. Отнасяйте се с повече грижи към постоянния си партньор.

Риби

Проявете великодушие и не се задълбочавайте в проблеми предизвикани от ваши близки. Ако можете простете, ако можете помогнете, но в никакъв случай не се опитвайте да ставате съдия. Очарованието и благостта ви са достатъчни за да обърнете в положителна посока хода на събитията. Предстои ви пътуване, което трябва да подготвите.