close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 04 август 2017 г.

horoskop-4

Овен

Работата ви предлага интересни предизвикателства и няма да ви остане много време да скучаете. Не взимайте прекалено присърце проблемите на околните. Желанието ви да помогнете е много силно и със сигурност ще успеете. Заниманията съвместно с любимия човек ви носят удовлетворение. Няма за какво да се тревожите.

Телец 

В интерес на общата работа и доброто е да се въздържате от оценки и мисли, които другите не споделят. Денят предразполага повече към занимания от личен характер, като разбира се, не пренебрегнете и преките си задължения. Близостта на приятел ще ви помогне да се справите с емоциите си.

Близнаци 

Този петък неравномерното развитие на инициативите ви в професионалната сфера могат да ви изиграят неприятна изненада. Следвайте стриктен режим на работа и почивка. Не се доверявайте прекалено много на колеги, по-добре разчитайте на собствените си качества.

Рак

Днес мнозина от вас ще подчинят програмата си на ангажиментите, които не търпят по никакъв начин отлагане във времето. Степенуването на задълженията ще ви помогне да анализирате добре всяка своя предстояща крачка.

Лъв

Погледнете философски на случващите се събития днес. Няма да липсват и приятни изненади. На някои им предстои пътуване или сътрудничество с чуждестранни партньори. Не задълбочавайте противоречията си с интимният ви партньор, възможно е да станат причина за бъдещи проблеми.

Дева

Хората около вас ще се възхитят на чувството ви за хумор, с което посрещате всяко събитие. Всичко, което свършите ще бъде ползотворно, особено ако е свързано с развитието и на други хора. Умеете да намирате най-оптималното решение на всеки въпрос, затова често ще се допитват до вас за съвет.

Везни

Интересно предложение ще постави началото на серия от ангажименти, имащи отношение към финансите ви. Най-общо казано няма да срещнете непреодолими препятствия, но и не всичко ще върви гладко. Подготвени сте и изненади не очакват. За вас е важно да сте в добра кондиция.

Скорпион

Денят не е подходящ за поемане на отговорности и започване на важни проекти. Възможно е по средата на определена задача да изскочи нещо важно и да се наложи да оставите всичко.

Стрелец

Романтичен флирт или друго нежно чувство ще ви направи по-внимателни към интимните ви партньори. Развитията ще са във ваша полза и бързо ще получите онова, към което се стремите. Други ще са погълнати от делови задачи, но не за дълго. С прагматичен подход ще пристъпите към работа, която ще приключите в рамките на деня.

Козирог

Днес не си затваряйте очите за очевидните проблеми в интимен план. Ще ви се наложи да се освободите от натрупания до момента стрес, защото най-вероятно ще окаже негативен ефект върху цялостното ви здравословно състояние.

Водолей 

Не задълбочавайте проблемите, а работете за тяхното елегантно решение. От вас зависи да им се поддадете или да откриете позитивните възможности, които също няма да липсват. Ще имате подкрепата на важни за вас хора и това ще ви бъде от полза. Бъдете предвидливи и последователни в действията си.

Риби

Днес приключете навреме с някои неотложни задачи от личен характер. След това се отдайте на заслужен отдих. Не допускайте до себе си хора, които не познавате добре, за да не ви измамят.