close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 04 август 2018 г.

horoskop-4

Овен

Желанието ви е да мързелувате и денят като че ли е създаден точно за това. Никакви притеснения и ангажименти няма да смутят спокойствието ви. Привечер на ваши приятели може да им хрумне да ви повеселят, пък и вие най-вероятно няма да имате нищо против.

Телец

С разбиране ще се отнесете към онези, които искат на всяка цена да наложат вижданията си. Няма да ги разочаровате, ако заемете неутрална позиция и се посветите на своите занимания. Радостни вести, свързани с децата ви или други хора, които обичате. Не проявявайте излишна самоинициатива, за да не изразходвате енергията си напразно и после да съжалявате.

Близнаци

Много натрупали се задачи ще ви попречат да осъществите плановете си за почивка днес. Ако от нещо останете разочаровани, не бързайте да унивате, с бързи действия ще успеете да се справите. Приятелите могат да направят денят ви интересен и забавен, стига да не отхвърляте предложенията им.

Рак

Посветете времето и цялото си внимание на своите любими хора. Запознайте ги със своите намерения, за да не изтълкуват погрешно вашите действия. Отърсете се от тревогите по отминали събития и погледнете ведро напред, като съдите по обективно за сегашното си положение. Опитайте се да се държите по-мило и ще бъдете възнаградени. Особена подкрепа и насърчение ще получите от по-възрастни членове на семейството.

Лъв

Още от началото на деня ще изникнат много неочаквани ангажименти. Ако се организирате ще можете да се справите блестящо с всичко и ще ви остане време за почивка, разговори и приятни емоции с ваши близки и приятели.

Дева

Част от плановете ви днес едва ли ще се осъществят точно по начина, който бихте желали. Въпреки това не се отказвайте от намеренията си и се старайте да свършите максимално полезна работа. В края на деня получавате предложение, което много ще ви изкуши. Преценете добре дали ще имате сили да се включите в планираното мероприятие.

Везни

Когато сте вдъхновени от печеливша идея, ставате неудържими. С будна мисъл и чаровно присъствие ще се справите във всякакви ситуации. За вас не съществува “не може”, щом вече го сте решили. Близките ви ще останат приятно изненадани. Любовни вълнения ще направят вечерта ви особено приятна.

Скорпион

Мерете думите си, рискувате да засегнете чувствата на близък човек, оставайки неразбрани. Очакванията ви са големи, а обстоятелствата няма да ви поднесат изненади. Нужно е още да поработите за да стигнете до тях. Желанието ви е голямо, но не е достатъчно. Романтична закачка с приятен представител на другия пол.

Стрелец

Летните температури няма да намалят желанието ви за работа, щом очакванията са големи. И да срещнете затруднения, ще се справите, вече сте взели решението си. В подкрепа на намеренията си ще имате някого, който ви служи безрезервно и когото трябва да възнаградите. Преди да насочите пръста си към някого го обърнете към себе си.

Козирог

Възможни са известни проблеми през този ден, породени най-вече от прекалената ви емоционалност и натоварена работа напоследък. Направете нещо за себе си, за което не ви остава време през седмицата. Намерете начин да си починете и да се разтоварите от грижи и притеснения. Любимия човек ще ви предложи нещо, на което трудно ще устоите.

Водолей

Разходки и спорт през този ден ще се отразят изключително полезно на здравето ви. Сега е моментът да излезете навън и да се забавлявате, да се срещнете с приятели или да се отдадете на любимо хоби.

Риби

Усмихнете се на утрото и започнете с делата, които планирате за днес. Ще ви се наложи да останете чужди на изкушенията, ако действително имате намерение да отхвърлите всичко, с което се ангажирате. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви.