close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 04 декември 2018 г.

horoskop-4

Овен

Не се притеснявайте, работете спокойно и не пренебрегвайте онези, които искат да ви помогнат. Ще се справите с възникнал проблем по-бързо, отколкото мислите. Настроението ви ще се подобри и активността ви ще се засили, ако изгладите недоразуменията си с близък човек.

Телец

Благоприятно ще се развият събитията за вас днес. Ще бъдете на подходящото място в подходящото време. Творците ще получат вдъхновение и ще продължат да работят по новия си проект. Не давайте обещания, ако мислите, че ще ви затруднят впоследствие.

Близнаци

Занимавате се с въпроси, които е трябвало да бъдат решени отдавна, но са били отлагани до сега. Опитайте се да свършите всичко необходимо още днес, за да не ви се налага да забавяте работата си. В личен план ще се радвате на разбирателство с любимия човек. Проблемите постепенно отшумяват и настроението ви се подобрява.

Рак

На прага сте пред сериозна промяна на бъдещето си. Обмислете добре даденостите, като не пренебрегвате дребните детайли. Професионален просперитет за много от вас, други ще се посветят на лични предпочитания. Във всички случаи усилията ви няма да са напразни. Това ще си проличи и по доходите ви.

Лъв

Този вторник оригиналните ви хрумвания ще започнат да дават положителни резултати, благодарение на постоянството, с което преследвате набелязаните си цели. Използвайте интуицията си, защото тя ще ви даде възможност да се ориентирате в трудните ситуации.

Дева

Отворени сте за новостите и смело ще се посветите на експерименти и други предизвикателства. В крайна сметка няма да съжалявате, ще получите богат материал за размисъл. Привързаността ви към някого е налице и няма да се забавят и предложенията ви. С действията си ще спечелите популярност и ще засилите доверието в себе си.

Везни

Задачите, с които ще се заемате днес, е добре и да ги довършите докрай, ако искате да получите желаните резултати. Повечето от вас ще бъдат в добро настроение и с лекота ще осъществяват контакти. Обстановката ще е благоприятна за творчески изяви.

Скорпион

Няма да липсват възможности за придвижване напред на делата ви. Възползвайте се от тях, като не пренебрегвате и романтичните импулси, които ви владеят. На някои от вас им предстои да се занимават с имотни въпроси. Ще привлечете на своя страна административна и публична подкрепа.

Стрелец

Съсредоточете се върху професионалните си ангажименти и ще постигнете резултати. Постоянството ви е ключът към успеха, а при вас тя е многократна истина. По отношение на личен проблем притесненията ви ще отпаднат, ако положите допълнителни усилия в тази насока.

Козирог

Трудности на работното място и разправии у дома може да вгорчат настроението ви за кратко. В работата ви се отдава възможност да лансирате своя идея и осъществяването и може да се окаже доста печелившо за партньорите ви, а и за вашето положение в служебната йерархия. Моментът е подходящ за инициативи в посока увеличение на възнаграждението ви.

Водолей

С компромис и такт ще успеете да овладеете конфликтна ситуация, която застрашава да развали настроението ви за целия ден. Заемете се с нещо, което отдавна отлагате и го довършете докрай. Имате нужда от уединение и почивка, така че избягвайте шумни събирания. Не се притеснявайте за развитието на отношенията ви с любимия човек, заедно ще преодолеете изпречила се трудност.

Риби

Днес на работното място ви очакват немалко изненади. Ще ви се наложи да се занимавате с въпроси, които сте считали за отдавна приключени. Това рискува да забави работата ви, но въпреки това ще ви се наложи да я свършите. Можете да разчитате на хората около себе си, които ще ви съдействат във всеки един момент. В личен план се радвате на хармонични отношения.