close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 04 декември 2019 г.

horoskop-4

Овен

Добре обмисляйте ситуацията и не избързвайте с решенията си. Осигурете си възможността да кажете последни думата си. Високо ценени сте и от това привилегиите ви растат. Ваша ще е заслугата да направите някого щастлив. Не жалете силите си за това, съдбата ще ви възнагради.

Телец

Съществува проблем, който ще изостри вниманието и сетивата ви. Ситуацията ще се усложни, ако не запазите спокойствието си, а се поддадете на емоциите. Някои от вас ще приемат делово предложение, което ще им осигури за в бъдеще добри приходи. В личен план ще останете доволни от развитието на връзка или предстоящо събитие.

Близнаци

Не допускайте финансови или други проблеми да помрачат настроението ви днес. С помощта на добър човек ще излезете бързо от кризата. Понякога и сами си причинявате главоболия с желанието си да сте назидателни и коректив на всички. Със смирение ще привлечете добри сили и може да се надявате на успех.

Рак

Ще работите усърдно в стремежа си да свършите навреме и без излишен разход на средства. Здравословното състояние на близък човек или друг интересуващ ви въпрос, свързан с него ще ви накара да потърсите нечие компетентно мнение. Харчете разумно, предстоят ви разходи, свързани с подобряване на дома.

Лъв

Не демонстрирайте превъзходството си, дори и да имате основание за това. Останете достъпни и полезни за другите, повярвайте,ще го оценят. Вечерта посетете театър или кино, развличайте се, но избягвайте емоционалните натоварвания. Приятелите ще ви изненадат приятно, стига да им позволите.

Дева

Очакванията ви от предстоящо събитие са големи, но не надценявайте силите си. Степенувайте предстоящите си задачи по важност, за да не пропуснете нещо важно в бързането. Очаквана новина ще ви зареди с енергия и оптимизъм. Близките ви подкрепят и очакват от вас повече във всяко едно отношение.

Везни

Нуждата от финансови средства ще ви направи по-активни и ще насочи вниманието ви към печеливши дейности. Не всички ще се похвалят с късмет, но като цяло усилията ви няма да са напразни. Ограничете разходите си, но не и тези за родителите си. Бъдете търпеливи с тях.

Скорпион

Действате прекалено импулсивно днес и това може да ви коства различни пропуски. Бъдете по-дипломатични и готови да работите с всякакви хора. Ще ви направят предложение, което има своите добри и лоши страни, а от вас ще се изисква бърза реакция. Съветвайте се с близките си, те ще ви помогнат да изберете правилното решение.

Стрелец

Някои от вас ще изразходват напразно енергия в тревоги и притеснения. Нещата ви започват да се нареждат. За да бъдете успешни е нужно да се съсредоточите повече в детайлите. Денят не е подходящ за започване на нови професионални задачи, но е прекрасен за създаване на нова интимна връзка.

Козирог

Изборът ви на една или друга задача ще ви постави в трескава подготовка и набавяне с необходимите пособия за изпълнението й. Отговорностите ви отдалечават повече от хората, с които ви е приятно и това ви тежи. Запазете ведрото си настроение, има какво да ви зарадва, макар и в по-късните часове на деня.

Водолей

Отговорни и действащи, ще пристъпите към изпълнението на задачите, които обмисляте, без с това да създавате напрежение в околните. Размишления за успеха, любовта и други не по-малко важни неща за вас ще ви провокират да ускорите развитията, които биха могли да променят ежедневието ви в положителна посока.

Риби

Без съмнение никой не може да ви влия върху решенията, съобразявате се единствено със себе си. Такива и други причини за разногласия ще възникнат между вас и партньорите ви днес. Заниманията ви ще са спорни и ще събуждат съмнения относно перспективността си. Можете да подобрите атмосферата, ако смекчите тона си и станете по-сговорчиви.