close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 04 май 2017 г.

horoskop-4

Овен 

Очакват ви радостни новини днес. Най-вероятно става дума за съобщения свързани с бизнеса ви. За мнозина от вас предстои важна промяна, която ще се окаже решаваща за бъдещото ви развитие. Бъдете максимално концентрирани и дайте най-доброто от себе си.

Телец 

Опитайте се да бъдете на ниво, ако искате да запазите заетите от вас позиции на работното си място. Пред мнозина от вас ще бъдат предоставени редица нови преимущества в професионалната сфера, които спокойно можете да приемете без колебание.

Близнаци 

Ако колега се опитва да ви привлече за собствената си кауза, ще се наложи да откажете. В нейния център стоят лични интереси, а не тези на колектива. Ако се поддадете накрая ще се окаже, че работите за чуждите амбиции.

Рак

Вашето добро отношение към работата ви, хората и света ще бъде добре прието и ще се толерира от съдбата. Резултатите от проекта, върху който се трудите, ще подхранят претенциите ви да сте измежду най-добрите в областта на професионалните ви занимания. Вълнуващ флирт ще ви накара да се почувствате палави и игриви.

Лъв

Днес можете да се радвате на отлични резултати в професионалната сфера, ако се опитате да използвате фантазията си оригиналните си хрумвания в тази посока. С лекота ще печелите възхищението на заобикалящите ви, както в службата, така и в личния ви живот.

Дева

Великодушно ще се отнесете към нечия молба и ще съдействате за изпълнението й. За себе си също ще се погрижите, има въпроси, чиито решения ще вземете днес. Други ще привлекат нечие внимание и това ще ги направи щастливи. И има защо, усмихнати и закачливи, ще се включите в програмата за вечерта и ще останете доволни.

Везни

Този четвъртък не е особено благоприятен за нововъведения в професионалната сфера. Стремете се да не задълбочавате вече съществуващите проблеми в материалната област, като се впуснете в нови инвестиционни проекти.

Скорпион

Настъпил е момента, в който ще трябва да вземете решение по наболял въпрос. Не се доверявайте на никой друг. Изслушвайте ги, но последната дума нека бъде ваша. Много важно е сами до поемете отговорността за действията си.

Стрелец

Стремежът ви да успеете на работното място може да бъде много изтощителен. Работата наистина ви спори, но не се претоварвайте. Това е особено валидно за тези от вас, чиято стихия е малкият бизнес. Запазете положителни емоции за срещите с близките си. Ще научите нови и интересни неща от живота им.

Козирог

Предложение за пътуване в чужбина или друго специално внимание към вас ще направи деня ви особено приятен. Не се поддавайте на ласкателства, особено от хора, към които не храните топли чувства. Осланяйте се повече на разума си и няма да сбъркате. Сами взимайте решенията си, за да няма виновни в последствие.

Водолей 

Днес се предпазвайте от необмислени решения на работното си място. Стремете се отблизо да следите развитието на делата си, дори и да работите в голям колектив, не изпускайте контрола върху нещата, за които само вие отговаряте. В личен план всичко ще е наред.

Риби

Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.