close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 04 май 2018 г.

horoskop-4

Овен

Необходимостта да се справяте с не една и две задачи днес ще ви направи по – смели и дръзки. Няма да загубите с това си поведение, стига да сте аргументирани в доводите си. Новините ще ви подтикнат към поредното предизвикателство и в края на деня ще се поздравите с успехи. Желаната почивка предстои.

Телец 

Не се дистанцирайте от хората, които ви обичат. Общуването с тях ще ви освежи и даде сила. Някои от вас се нуждаят от повече движение за това потърсете подходящи възможности да се разнообразите. Притесненията ви за здравето са основателни, консултирайте се със специалист. Отношенията ви с партньора се стабилизират, но усилията ви трябва да продължат.

Близнаци

При добра организация и реална преценка на възможностите ви, ще успеете да свършите по-голяма част от планираното. Обстоятелствата ще са във ваша полза. Интимният ви партньор се нуждае от повече внимание, пренебрежението ви може да доведе до нежелани последици. Поговорете и обяснете добре намеренията си.

Рак

Ще спечелите, ако изберете по деликатен начин да покажете на някого, че го превъзхождате. Въздържайте се от излишна показност на самочувствие и материално благополучие. Не се съмнявайте, че достойнствата ви няма да се оценят, напротив. Ще впечатлите когото трябва, но продължението на историята ще зависи само от вас и поведението ви.

Лъв

Ако съумеете да се възползвате от възможностите на деня бързо ще подобрите финансовото си състояние. Лесно ще се справите с изненадите на работното място и без да се разпилявайте в много посоки ще внесете яснота в желанията и действията си. Ако се нуждаете от съвет се обърнете към човек, чието мнение цените.

Дева

В спокойствие ще търсите решение на вълнуващи ви въпроси. Осигурявайки си подходящо място, ще можете и да релаксирате. Има кой да се погрижи за повечето от нещата, които ви притесняват, на вас остава да изразите уважението и благодарността си по подходящ начин. Трайно ще подобрите отношението към работата, от което и финансите ви ще нараснат.

Везни

Навременните ви решения и действия ще ускорят работата ви, доближавайки я до успешното й приключване. Издръжливи сте на натоварвания, но умората няма да ви подмине. Съветите и подкрепата ви са нужни на много хора, най-вече на близките ви. Не допускайте здравословните проблеми да ви повалят на легло, вземете мерки.

Скорпион

Днес се радвате на вниманието на човек, който от доста време ви привлича. Обаянието и чувството ви за хумор са просто неустоими и не е случайно че сте заобиколени от хора, които наистина се наслаждават на присъствието ви. На някои от вас им предстои пътуване, което ще се окаже по-интересно от очакваното. Имайте повече търпение с член от семейството ви.

Стрелец

Денят може да ви предложи и по-приятни изживявания, стига да ги търсите. Покана за гостуване ще ви направи активни в търсене на подходящ подарък. Семеен проблем ще сплоти близките ви в търсене на бързо решение. Добре е да го огледате от всички страни и след това да действайте. Вечерта ще получите новина, която ще ви ободри.

Козирог

Време е да отворите сърцата си за хора, които от дълго време желаят да влязат в живота ви. Новите стари контакти няма да ви навредят с нищо, напротив. Ще се опитат да ви помогнат в съвсем близко бъдеще. Очаквайте приятна вест за пътуване, което ще осъществите през септември.

Водолей

Действайте по-организирано и ще постигнете търсения успех. Коректността с деловите ви партньори, днес е задължителна. Ако държите на приятелите си не се вслушвайте в клюките и сплетните около вас. С необмислени постъпки рискувате да се забъркате в комична ситуация. Няма за какво да се тревожите.

Риби

Днес няма да ви липсва самоувереност да вършите и говорите само това, което мислите. Достатъчно изпълнителни сте, за да работите по изпълнението на възложените ви задачи. Не се притеснявайте да отстоявате нещо, в което дълбоко вярвате, дори да трябва да спорите с високопоставено лице. Звездите са на ваша страна, така че можете спокойно да предприемате рисковани начинания.