close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 04 май 2022 г.

horoskop-4

Овен 

Много динамичен и интересен ден предстои. Срещите с различни хора ви обогатяват и ви мотивират за работа. Не е изключено днес да получите добра новина, свързана с вашия бизнес. Помислете за физическата си форма.

Телец

Не допускайте инерцията да ви води и да се превърне в двигател на ежедневието ви. Чувствате се безсилни, но ако успеете да се освободите от множеството условности, на които робувате, ще излезете от праволинейността. Опитайте се да разнообразите емоционалния си живот.

Близнаци     

Податливи сте на внушения, приемайки ги като добронамерени, но скоро може да се убедите в противното. Във ваш интерес е днес да се дистанцирате от хора, които ви пречат да работите според собствените си разбирания. Предстоящо пътуване или друг ангажимент изискват подготовка, за да си спестите неудобства.

Рак

Днес сте склонни да рискувате и да действате без предварително да съгласувате постъпките си с хората, с които работите. Направете го, ако мислите, че това е най – разумният вариант. Имате пълна подкрепа от страна на вашия интимен партньор. На някои от вас предстои скорошно пътуване, свързано с работата ви.

Лъв

Отговорното ви поведение и отношение към работата ще определя в голяма степен бъдещите ви ангажименти. Ще получите добра оценка, но в стремежа си да сте сред водещите ще отидете и по-далече. Приятелско събиране ще ви срещне с хора, с които не сте се виждали от дълго време. Ще се радвате на взаимното си внимание и добри чувства.

Дева

Представителите на знака днес се занимават предимно с лични дела, които биха могли да повлияят и върху професионалните им отношения. Бъдете предпазливи, тъй като думи казани не на място биха могли да ви навредят. Очаквате прекалено много от незначителен факт, случил се през изминалите дни. Бъдете по-реалистични и се отърсете от някои илюзии.

Везни

Ще се заредите с енергия, ако предпочетете допира с природата. Енергичността ще ви позволи да обърнете внимание на задачи, свързани с други хора. Не пропускайте да изпълните обещание, което сте поели към приятел или роднина. Идващите дни ще са натоварени с делова работа и времето ви за тях ще бъде ограничено.

Скорпион

Не се ангажирайте с прекалено много задачи, заемайки отново първата линия. Отстъпете правото на другите сами да се погрижат за нуждите си, а вие го направете за себе си. Нежните чувства, които ви свързват с една личност ще ви накарат да потърсите близостта й, макар, че това няма да ви се отдаде лесно.

Стрелец

Имате доста смели планове относно бъдещото си професионалното развитие, чувствате се амбицирани да изявите себе си. Това е чудесно, но дано не остане само в главата ви. Имате много възможности, и едва ли ще бъде лесно, но опитайте. Предстои ви пътуване, което ще донесе приятни вълнения и на хората около вас.

Козирог

Делата, които планирате ще имат очаквания от вас успех. Не се отказвате лесно, и след като веднъж си набележите своята цел, правите всичко за да я постигнете. За предпочитане е да действате самостоятелно, защото в противен случай ще ви се налага да се съобразявате с прекалено много хора.

Водолей

Без колебание ще пресечете нечии опити да ви отклонят от намеренията ви днес. Вложили сте достатъчно енергия и няма да допуснете работата ви да пропадне. Мотивирани сте да приключите навреме започнатото, още повече, че очакванията ви са големи. В личен план ви очаква събитие с добър изход за вас.

Риби

Очаква ви спокоен и приятен ден. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Особено много ви се отдава да убеждавате днес и това е прекрасен повод да прокарате идеите си сред висшестоящите.