close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 04 март 2017 г.

horoskop-4

Овен 

Хубав ден за представителите на зодия Овен. Очаквайте да срещнете стар приятел, когото не сте виждали отдавна. Не предприемайте драстични промени в домашната обстановка. Вечерта посветете на интимната си половинка.

Телец 

Отдайте се на удоволствията, които така дълго сте бленували да осъществите. Сега е момента да яхнете вълната и да почувствате прилива на адреналин в тялото си. Само вие знаете как точно става това, затова действайте.

Близнаци 

Тази събота е добре да отделите време за себе си. Поглезете се малко и се запитайте какво точно искате, а след това просто го направете. Не се доверявайте прекалено много на хора, които не познавате добре.

Рак

Днес се отдайте на заслужена почивка и посветете времето си на любими занимания и кулинарни глезотийки. Обърнете внимание на вашите близки, те имат нужда от вашето внимание и присъствие.

Лъв

Днес е твърде вероятно да имате желание да се скриете от света, да си останете вкъщи и да се отдадете на заслужен мързел. Въпреки това не отказвайте пътуване, което ще ви зареди само с позитивни емоции. А може да срещнете и нова любов.

Дева 

По-добре за вас ще бъде, ако през този ден не пренебрегвате любимия си човек. Нужно ви е усамотение заедно и точно сега е времето, в което да се възползвате и да направите някаква романтична изненада.

Везни 

Оставете грижите настрана. Забавлявайте се без да мислите какво ще кажат другите за вас. Всяко едно действие, което е в съгласие с вашите убеждения и вярвания е много по-ползотворно, от това да не правите нищо.

Скорпион 

През този ден ще се колебаете какви дългосрочни цели да си поставите. Чудите се дали да се запишете за нов курс или да осъществите отдавна отлагано пътуване. Давайте смело напред и няма да съжалявате.

Стрелец 

Разходки и спорт през този ден ще се отразят изключително полезно на здравето ви. Сега е моментът да излезете от вкъщи и да се отправите на пътуване сред природата. Повярвайте, че ще ви подейства тонизиращо.

Козирог

Днес ще сменяте много бързо настроенията и мислите си и ще ви бъде трудно да довършите нещата, които сте започнали. Приятна изненада от страна на семейството ви ще ви накара да се почувствате обичани и оценени.

Водолей 

Ще получите добра новина днес от ваш близък, която ще подобри настроението ви. Ако имате нови съседи, запознайте се с тях. По-голямата част от времето ще прекарате в търсене на информация по теми, които ви вълнуват.

Риби

Ще сте обсебени от една идея и ще говорите само за нея. Вашето мислене ще ви отведе в положителна насока. Опитайте се малко повече да обърнете внимание на приятелите си, като се позабавлявате заедно.