close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 04 февруари 2019 г.

horoskop-4

Овен

Подновяване на връзки и контакти с партньори. Такъв ще е денят за някои от вас. Други ще работят за утвърждаване на идеите, които налагат и времето ще тече неусетно за тях. Ще се вълнувате, но бъдете естествени и овладейте емоциите, ако искате да сте сред първите. Бъдете внимателни и дружелюбни в отношенията си.

Телец

Предстои ви ден, в които ще се насладите както на физическо, така и на емоционално възстановяване. Малко по малко ще се отървете от стреса и започвате да се чувствате по-продуктивни. Ще намерите начин да изразите собствените си желания. Не рискувайте, уверете се, че начинанията ви са сигурни.

Близнаци

Ще останете доволни от работата си днес, тъй като ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин. От срещите си с различни хора научавате много и полезни неща, които за в бъдеще бихте могли да приложите в практиката си. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет.

Рак

Поради професионалната си заетост може да пропуснете или омаловажите решаването на семейни въпроси. Не го правете, защото ще напомнят отново за себе си, но вече като проблеми. Повишение на възнаграждението или друга придобивка за някои от вас. Консултирайте се със специалист, ако имате нужда от здравни съвети, не се самолекувайте.

Лъв

Денят е много благоприятен в делово отношение. Начинанията ви се развиват повече от добре и дори надминават очакванията ви. Няма да ви липсват и трудности и напрежение, но всичко ще мине без сериозни усложнения и ще успеете да се справите по най-добрия възможен начин. Може да се наложи да променяте плановете си в движение. Бъдете по-склонни към компромисни решения.

Дева

Радвате се на успехи днес, независимо дали те са в личен или професионален план. Имате добър подход, а и околните ви подкрепят безпрекословно. Ще останете очаровани от предложението на свой близък за предстоящо събитие. Не отлагайте твърде дълго разговора си с човек, с когото имате да изясните нещо важно. Ще се успокоите от това което ще научите.

Везни

Имайте търпение днес, особено ако ви предстои важно събитие. Прекалено напрегнати сте, а това рискува да намали шансовете ви за успех. Предприемате нещо ново за себе си, което скоро ще започне да ви радва с положителните си резултати. В личен план се радвате на подкрепата на близките си за промените, които предприемате. Вечерта ще имате възможността да се разтоварите сред приятна атмосфера.

Скорпион    

Днес ще се наложи да се фокусирате върху неотложните задачи в офиса. Вслушайте се в съветите на другите около вас преди да вземете някакво кардинално решение. Осмелете се да се отървете от нещата в живота ви, които ви пречат. Промяната ще ви накара да гледате на реалността с други очи.

Стрелец

Ще дадете простор на въображението си и с нетрадиционни средства ще решите възникнал проблем. Познатите ви ще ви насърчат да приложите уменията си, не ги разочаровайте. Отделете време и за себе си, с приятни занимания ще се отпуснете и релаксирате. Старайте се храната ви да е по-здравословна.

Козирог

Време е да помислите как финансовото ви положение се отразява на отношенията с околните. Не правете излишни разходи и се опитайте да спестите. Направете си план и си наложете ограничения. Възможно е да ви връхлетят умилителни спомени, които ще предизвикат желания.

Водолей

Възможно е в професионален план да се запознаете с нови личности, които да ви отправят интересно предложение. Ще се увеличат отговорностите ви. Опитайте се да избегнете желанието си към съревнования, за да постигнете повече успехи и да се сдобиете с добри приятели. Начало на нова връзка не се препоръчва.

Риби

Имате пълната подкрепа на партньор или съдружник при разрешаването на проблеми от лично и делово естество. Лесно ще преодолеете трудностите и ще продължите напред. Уреждането на парични въпроси може да наложи консултация с адвокат.