close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 04 януари 2018 г.

horoskop-4

Овен

Заредени сте с късмет. В четвъртък успявате да достигнете до изводи, които ще ви помогнат да вземете правилни решения в съвсем близко бъдеще. Сдобивате се с ценна информация. Възможно е някой да ви направи предложение. Последвайте го. Всяка промяна и новост днес ви носят шанс да вървите напред.

Телец 

Предстои ви напрегнат, натоварен, но доста благоприятен ден. Можете да се доверите на хората около себе си. В състояние сте да научите много от тях и за тях. Днес се прекрасни психолози. Имате желание да свършите доста работа. Насрочете я за часовете до обяд. В следобеда не се напрягайте излишно. Вършете рутинните си ангажименти.

Близнаци

Мечтаете си за издигане в професионалната йерархия и днес ви се отдава добра възможност в тази посока. Блестящата ви изява в подходящ момент най-вероятно ще окаже решаващо влияние за повишението ви. Не скъпете комплиментите си за добрите страни и на другите. Това ще ви осигури приятелски настроения.

Рак

Днес следвате плановете си, въпреки че домашни проблеми и неуредици са в основата на повечето ядове. Мислите прекалено много за конфликтите вкъщи, за близките си и така се разсейвате. Не предприемайте важни служебни постъпки. Денят не толерира новите начинания, но въпреки всичко е успешен и ви носи чувство на удовлетвореност.

Лъв

Този ден ще ви постави в ситуация, в която ще трябва да направите важен за вас избор. Постарайте се да си дадете достатъчно време за да обмислите добре положителните и отрицателните страни на решението си. Близките ви се опитват да ви бъдат полезни със съвет, но е да препоръчване да се ръководите от собствените си виждания.

Дева

Време е да помислите малко повече за себе си, без да обгрижвате всички наоколо и без да се вълнувате от техните действия. Общувайте свободно и избягвайте предразсъдъците. Не се отклонявайте от вече поетия път и вървете смело напред. Очаква ви един не толкова натоварен, но страшно приятен ден.

Везни

Днес успявате да разрешите някои вътрешни противоречия, които ви тежат от дълго време. Малко по малко вървите напред по пътя към своето духовно усъвършенстване. Отдайте се на четене, учене. Не бъдете прекалено активни. Довършете стари дела до ранния следобед. Вечерта хармонизирайте взаимоотношенията с хората около себе си.

Скорпион

В желанието си да блеснете с нови идеи, оригинални действия и неповторимост е най-голямата ви грешка днес. Бъдете себе си, за да не попаднете в неудобни ситуации. Очаквайте удари под кръста от наскоро навлезли хора в живота ви. Пуснахте ги съвсем наивно, без да подхождате към тях с необходимата резервираност.

Стрелец

Финансова придобивка ще подобри настроението и семейния ви бюджет. Разплатете се с кредиторите си и проявете жест на внимание към близките си. Нов, професионален проект ще ви натовари с нови отговорности, но усилията ще си заслужават. Ще се радвате на внимание сред колегите си.

Козирог

Опитайте се да вложите повече тактичност в общуването си. Подобрете взаимоотношенията с хората около себе си. Не проявявайте егоцентризъм, защото по този начин се отдалечавате от тях. До ранния следобед довършете някои дела, които са с изтичащ срок. В следобеда се озовавате в период на промени. Ще бъде наситен с приятни преживявания.

Водолей

Не се оставяйте в плен на лични тревоги и проблеми. Нещата сами ще се подредят, ако не им попречите с прекомерна мнителност и нетърпение. В службата ще имате повод да бъдете удовлетворени от себе си във връзка с добре свършена работа. Ще получите и съответното възнаграждение. Предстоят промени, които в никакъв случай не може да се каже, че няма да ви зарадват.

Риби

Имате реален поглед върху събитията около вас, но освен това е нужно и да се действа. Ще постигнете повече, ако разумно разпределяте енергията си и не се хвърляте в излишни посоки, гарантиращи ви само умора. Нова любов ще вълнува някои от вас. Поне за сега запазете за себе си това хубаво чувство и не го обсъждайте с никого.