close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 04 януари 2019 г.

horoskop-4

Овен

Активността ви ще е впечатляваща, особено в бизнеса. На него ще дадете предимство днес. Ще работите върху няколко задачи едновременно и ще се справите. Не помрачавайте настроението си с чуждите грижи. Среща с човек, който не ви е безразличен ще ви отмори и накара да се почувствате значими.

Телец

В търсене на по-добри резултати, ще синхронизирате действията си с хората, с които работите по обща задача или по-голям проект. Нищо не е случайно и всичко, насочено към вас днес ще ви улесни и спести време. Очертават се допълнителни доходи от занимание, което може да се превърне в основно за някои от вас.

Близнаци

Превръщате се в ценен съветник за някого и с препоръките си ще насочвате работата му. Това ви харесва, прави ви по-организирани и добри. И резултатите, които постигате, го потвърждават. Измъчват ви съмнения в личен план, но ще ги преодолеете, ако ги споделите с обекта на вашите чувства.

Рак

Днес ви очаква особено успешен ден. В служебен план ви предстои издигане вследствие от високата оценка, която сами си заслужихте. Една личност, която отдавна се стреми да спечели вниманието ви ще бъде забелязана от вас. Приятна вечер в компанията на близки хора. Вие сте в центъра на вниманието.

Лъв

На работното място ще възникнат някои пречки и трудности от делови характер. Те обаче не заслужават толкова голямо внимание. Бъдете ясни и конкретни в желанията си, когато уговаряте финансови въпроси. Не правете отстъпки и отстоявайте своето. Днес не е добра идея да давате от себе си. Компромисите също ще ви навредят.

Дева  

Общо занимание ще ви сближи със семейството и ще се насладите на близостта и доверието помежду ви. Настроението ви ще се повиши от предложение, идващо по линия на международни участия, институции или бизнес-партньори. В забързано темпо ще премине оставащата част от деня ви, очевидно има неотложни задачи, преди предстоящо пътуване.

Везни

Колебаете се относно ваш делови проект. Имате шансове за успех, които обаче до голяма степен зависят от определена личност. Бъдете търпеливи и вършете усърдно нещата, които се изискват от вас и едва ли ще останете недоволни.

Скорпион

Може и да се чувствате неподготвени за предизвикателствата, които предстоят, но, както винаги, ще намерите начин да се справите. Когато дойде времето да действате, ще имате достатъчно кураж и увереност. Няма предизвикателство, което да е твърде голямо за вас.

Стрелец

Денят ще донесе очакваните развития за личните ви връзки и делата ви. Водени от добри намерения, ще направите някому предложение за съвместно сътрудничество и няма да сбъркате. Финансите ви ще се подобрят и това ще ви подтикне към действия, свързани с разширяване на бизнеса ви.

Козирог

Обърнете сериозно внимание на работата и ангажиментите си днес, на важните неща от живота си. Не пренебрегвайте нито една служебна задача, а я свършете в срок. Денят е благоприятен да се фокусирате и върху здравето си, като започнете посещение на спорт или се движите повече, за да преборите чувството на умора.

Водолей

Отдавайки времето и енергията на делата си, ще ги придвижвате напред, следвайки целите си. За някои те са свързани с повишаване на професионалната квалификация, за други с творчески проект или друга изява. Имате всичко необходимо – интелект, качества и чар, за да се справите с всичко, което пожелаете.

Риби

Близо сте до разрешаването на проблем, който ви занимава напоследък. Бъдете искрени и изложите смело позициите си. Нуждата ви от повече близост ще ви срещне с човек, когото уважавате и чиито съвети цените. Не е изключено да прекарате романтична вечер. Финансите ви се подобряват.