close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 август 2017 г.

horoskop-5

Овен

Имате достатъчно търпение днес, за да постигнете онова, към което се стремите. Обмисляте бавно и постепенно всяка своя следваща стъпка и предпочитате да действате едва когато имате сигурност и яснота. Ваш близък приятел има нужда от съвет и вие можете много да му помогнете. Прекарайте вечерта навън.

Телец 

Тази събота ще сте прекалено заети, защото сте поели много ангажименти и сега ви е трудно да се справите с всичко. Поискайте помощ от ваши близки. Дръжте под контрол финансите си, не правете излишни харчове. Ще се радвате на нови приятелства.

Близнаци 

Днес внимателно търсете нови възможности за по-добро професионално развитие. Преценявайте обективно хората, с които искате да работите за в бъдеще. Въздържайте се от започването на съмнителни финансови операции.

Рак

Ще работите за популярността си, с което ще рекламирате не само работата, но и уменията си. В резултат на всичко това ще реализирате сделки и постигнете изгодни договорености. Това са част от благоприятните възможности, които имате пред себе си. В личния ви живот също ви очакват добри попадения.

Лъв

Днес се отдайте на заслужена почивка и посветете времето си на любими занимания и кулинарни глезотийки. Обърнете внимание на вашите близки, те имат нужда от вашето внимание и присъствие.

Дева

Отдайте се на удоволствията, които така дълго сте бленували да осъществите. Сега е момента да яхнете вълната и да почувствате прилива на адреналин в тялото си. Само вие знаете как точно става това, затова действайте.

Везни

Денят ви ще бъде изпълнен с много приятни емоции, ще ви зарадват с много хубава новина и най-накрая ще можете да си отдъхнете и да се позабавлявате. Предложение за брак ще ви завари неподготвени.

Скорпион

Възможно е известно неразбирателство с околните. Това налага да преосмислите позициите си. Паричните ви проблеми няма да са много. Добре е да сте по-отзивчиви към някои грижи на ваши близки.

Стрелец

Ще се радвате на възможността да изживеете един приятен и интерес ден. Погрижете се да имате всичко, което би ви направило удоволствие и го споделете с хората около вас. Ще се разтоварите. Въздържайте се от излишни разходи и не прекалявайте с алкохола. Времето е подходящо и за запознанства.

Козирог

Избягвайте усложнените взаимоотношения със своите близки. Стремете се да изпълнявате съвестно рутинните си задължения, въпреки че едва ли ще ви носят нужното удовлетворение. В любовта се отнасяйте с по-голямо уважение към желанията на интимната си половинка.

Водолей 

Успехът ви днес е реален, предвид стремежа и волята ви за победа. Не допускайте отчуждаване в отношенията с интимният ви партньор, поради прекомерната си заетост. Ще ви се отразят положително започващите промени, стига да сте с добра нагласа за тях. Водете се от здрави желания и не залитайте в крайности.

Риби

Днес се стремете да сте максимално активни и организирани, за да се справите със всички задачи, които сте си поставили. Така ще постигнете и финансова стабилност. Ще получите добра новина от ваш приятел.