close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 август 2018 г.

horoskop-5

Овен

Не пренебрегвайте компанията на приятелите си, с тяхна помощ по-бързо ще преодолеете емоционалната криза, която ви владее от известно време. Търсете забавления и не се натоварвайте с тревожни мисли, още повече, че сами си ги измисляте. Някой има конкретни очаквания от вас.

Телец

Вероятно ще ви поканят на гости, където ще се запознаете с интересна личност. Не участвайте в чужди спорове и не вземайте ничия позиция поне на думи. Доброто ви настроение няма да може да бъде помрачено, независимо от всички странности в този ден.

Близнаци

Денят ви ще премине в спокойна семейна среда, в компанията на най-близките. Неподходящо е да започвате ремонтни дейности – ще възникнат финансови затруднения. Отделете време за спорт и релаксиращи процедури.

Рак

Ще преминете през днешния ден в сговор и добро настроение, стига да потиснете склонността си да се притеснявате за щяло и нещяло. Среща с приятна личност ще ви наведе на по-приятни мисли, възможна е нова връзка. Не стойте безучастни, проявете активност. Занимаващите се с бизнес ще постигнат успехи.

Лъв

Умората от последните дни се отразява зле на всичко около вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка. Любовта е до вас – протегнете ръка и я докоснете.

Дева

В стремежа си да свършите много задачи наведнъж, ще бъдете припрени и немного отзивчиви. Успокойте се, никой няма да ви упрекне за нищо. По-важно за вас е да осъзнаете, че доброто, в името на което се трудите и живеете не бива да бъде за ваша сметка. Правете го чистосърдечно, без излишна показност.

Везни

Денят ви ще бъде успешен, въпреки че не всичко ще върви по план. Някои неочаквани промени в плановете на другите, или поради независещи от вас причини, ще ви накарат да вземете бързо и кардинално решение. Вечерта ви ще бъде изпълнена с много любов и семейна топлина.

Скорпион

Възбудата ви е налице и сте в готовност да нараните всеки, който се изпречи на пътя ви. Природата ще ви помогне да възвърнете душевното си спокойствие и ще ви даде сили да се справите с възникналите проблеми. Финансите ви се подобряват, а това си е повод да погледнете ведро на живота си.

Стрелец

Днес сте в много добро настроение. На моменти ще имате нужда от подкрепа, която няма да ви бъде отказана. Късметлии сте с хората, които имате до себе си. Потърсете начин да им се отблагодарите. Увереността ви нараства. Имате нужда точно от това.

Козирог

Денят ви ще бъде натоварен откъм домашна работа. С помощта на семейството ще се справите с всичко и настроението ви ще се повиши. Вечерта ще бъде изпълнена с много приятни изненади и радостни мигове.

Водолей

Отнесете се с повече отговорност към себе си, има върху какво да се замислите. Подобрете отношението си към хората, които ви обичат, и без които не можете. Храните очаквания, които е възможно и да не се случат. Заложете на сигурното, то ще ви донесе повече удовлетворение, ако работите върху развитието му.

Риби

Много динамичен ден. Ще се срещнете с много приятели и близки, ще се радвате на отлично здраве и добро настроение. Интимният ви партньор ще разкрие истинските си чувства към вас, което ще премахне някои ваши съмнения, относно тази връзка.