close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 април 2018 г.

horoskop-5

Овен

Делата ви днес ще са успешни. Това ви дава възможност да се справите с проблеми, които биха затруднили другите. Ще получите предложение, свързано с бъдещите ви професионални интереси. Настроени сте романтично и с това предизвиквате интереса на противоположния пол. Децата ви ще ви поднесат приятна изненада.

Телец 

Ще се радвате на добри развития в личните си дела. Промяната ще ускори процесите и скоро ще се поздравите с придобивки от различен характер. Дайте шанс на човека, който търси път към вас и му позволете да ви запознае с намеренията си, които повярвайте, са добронамерени.

Близнаци

Въображението ви е неудържимо днес и ако бъдете така добри към себе си за да осъществите добрите си хрумвания, ви очаква много приятно и безгрижно бъдеще. Поне положете минимални усилия в тази насока, защото толкова добри дни са рядкост.

Рак

Денят е подходящ за създаване на нови съюзи, сдружения, начало на проекти, творчески, образователен или спортен курс, укрепващ духа и самоуважението ви. Отговорно и достъпно изразете позицията си, идеите ви ще се възприемат от хората, към които са насочени. Партньорствата могат да ви създадат известно напрежение, предвид различните мнения, с които трябва да се съобразявате.

Лъв

Довършете всичко започнато днес и не оставяйте нищо важно за утре. Семейството ще ви натовари допълнително с проблемите си, но ще постигнете съгласие с останалите му членове. Диетите, които правите могат да нарушат спокойствието и да се получи обратен ефект. Запазете добрия тон и се старайте да насочите в приятна посока разговорите си.

Дева

На работното място и в къщи сте еднакво ценени и желани. Много очаквания са насочени към вас – за решаването на проблеми и постигане на договорености. Нещата ще се подредят и без да влагате много нерви, бъдете спокойни и добри. На свой ред и вие ще търсите близостта на хората, които ви правят щастливи.

Везни

Избягвайте днес рискованите начинания, защото могат да ви донесат проблеми, от които дълго време да не знаете как да се освободите. Контролирайте раздразнителността си, защото околните няма да са особено толерантни към проявените от вас капризи.

Скорпион

Събитията ще ви поставят в центъра на вниманието на повече хора. Ще търсят мнението ви по много въпроси и делата ще ви се отдават с лекота. Гледайте на случващото се, като на добър знак за бъдещите ви реализации. Ако се съмнявате в някого или нещо, първо проверявайте, преди да давате оценки.

Стрелец

Освободете се от мнителността и съмненията си, които ви пречат да видите положителното в нечия мисъл, постъпка или цел. Отнесете се с разбиране и към затруднения от финансов характер, решаването им изисква време. Ако ви предстои пътуване, се подгответе от днес, за да се чувствате спокойни през следващите дни.

Козирог

В ход ще решавате въпроси, свързани с работата, нуждите и интересите си. Забързаното ви темпо ще се отрази и на взаимоотношенията ви с хората от обкръжението, но бъдете мили с тях. Помощта им ще ви насърчи да продължите напред. За някои – вълнуваща романтична среща, за други – шанс да се покажат различни, с което ще привлекат повече интереса на някого към себе си.

Водолей

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще отхвърлят множеството си професионални отговорности с такава лекота, която може да предизвика възхитата на началниците ви и деловите ви партньори. В интимен план – ще се чувствате истински обичани.

Риби

Заети със себе си пропускате да забележите нечии интерес към вас. Перспективите за дълготрайна връзка са благоприятни, но бъдете повече активни. В служебен план предстоят промени, които неминуемо ще засегнат и вас. Съвсем скоро ще ви се открият предимствата, които имате.