close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 април 2019 г.

horoskop-5

Овен

Ще задълбочите контактите си с хора, с които споделяте общи цели. Времето ще ви стигне за по-задълбочено запознаване с детайлите по предстоящ проект. Други от вас ще реализират финансова сделка или творческа изява. С интимния си партньор ще градите дългосрочни планове.

Телец

Привличайки вниманието на повече хора върху себе си ще се почувствате поласкани и с желание за следващи изяви. Ще създавате приятелства и връзки, удовлетворяващи ви с познанията и емоциите, които ви носят. Но работата ще ви отрезви, налагайки ви строг и делови подход към текущите ви задачи.

Близнаци

Ще се заемете с приключване на нерешени въпроси, които повече не могат да продължават така. В тази връзка ще изразите по-ясно позицията си и ще наложите мнението си, особено в случаите, когато то е решаващо. Аргументирано ще защитите идеята си за промяна в организацията на работното място и време или в общият ви бизнес.

Рак

Реализирана сделка ще укрепи вярата ви в собствените сили и ще даде старт за осъществяване на много ваши желания. Правете всичко, което се изисква от вас, така че всички да останат доволни. Промените в живота ви вече са в ход. Очаквайте новости, най-вече в професионалната сфера.

Лъв

Умората от работа и грижи изисква да си починете. Потърсете начини за разтоварване от стреса. На някои от вас ще им се наложи да се справят с неотложни задачи, но мислете позитивно и гледайте напред, хубавото предстои. Последващите развитията ще са във ваша полза, възползвайте се максимално.

Дева

Много от вас ще продължат работата си по бизнес-проекти, усвояването на средства не е лека задача и вие най-добре го знаете. В тази връзка ще засилите контактите си с представители на бизнес-средите или други важни хора, очаквайки от тях подкрепа. Емоционално стабилни, ще довеждате делата си до край.

Везни

Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалога е важен и помага. Работете в тази посока. Може да си позволите малко разточителство и да поглезите любимите си хора. Други от вас ще се стягат за път.

Скорпион

Въпроси от битов характер ще занимават мнозина от вас. Те ще изместят фокуса на вниманието ви и ще потиснат напрежението, което събужда у вас професионален проблем. Добрата новина е, че ще се справите еднакво добре с всичко, което ви предстои да свършите днес. Дава ви се по-добра възможност за набавяне с необходими неща.

Стрелец

Повечето усилия днес ще облекчат работата ви в бъдеще. Делово предложение ще ви подтикне да потърсите допълнителна информация по интересуващ ви въпрос, така щото да сте наясно с плюсовете и минусите от него. Следвайте целите си и не се страхувайте да загърбите старото в името на по-доброто ново.

Козирог

Много от идеите ви заслужават реализация, но очевидно не сте достатъчно последователни и целеустремени. С конструктивната си мисъл и неповторимост бихте имали успехи, стига да ги наложите. С онези, които не ги споделят бъдете сдържани, но вежливи. Няма нужда да се конфронтирате, защото и това отнема енергия.

Водолей

Не пренебрегвайте вътрешните си усещания. С тяхна помощ ще си изясните много въпроси и така да се подготвите за предстоящите събития. Парирайте опитите на недоброжелатели, които ще се опитат да ви въвлекат в интригите си. Предстоящите за решаване въпроси изискват да се запознаете отблизо с детайлите.

Риби

Каквито и сътресения да изпитвате във връзка с работата и личните си дела ще почувствате тласък на сили и вдъхновение, което ще се отрази положително на резултатите. Запазете ведрото си излъчване и не правете нищо на инат, има кой да оцени труда ви, а и не е нужно да се доказвате пред някого, който не ви заслужава.