close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 декември 2017 г.

horoskop-5

Овен

Ново запознанство през този ден може сериозно да ви накара да се замислите за бъдещата си работа. Отворени сте за всякакви предизвикателства, но това не бива да ви отклонява прекалено много от вече избрания път. Имате нужда от разнообразие, но него можете да потърсите на друго място. За да се чувствате добре, намерете равновесието между чувствата и мислите си.

Телец 

Денят е изключително подходящ за сделки и преговори. Не се поддавайте на излишни емоции, а мислете бързо и точно, тъй като има голяма вероятност да стабилизирате финансовото си положение. Твърде високомерни сте към близките си и това може да породи конфликти, а точно сега е добре да ги избягвате. Дайте израз на великодушието си и не се занимавайте с дреболии.

Близнаци

Близкото бъдеще е обещаващо, ако се ръководите от логичната си мисъл, такт и добронамереност. Работата в колектив ще се толерира, доверете се на партньорите си. Ще спечелите доверието на личност, която има подобни на вашите интереси, нещо повече. Възможно е успешно съдружие.

Рак

С обмислени действия и с подходяща стратегия ще пристъпите към реализация на плановете си, част от които са свързани с нов проект или финансова сделка. Парите за вас са фактор, заради който бихте пренебрегнали много неща, но авторитета и доброто на другите по-малко. Пътуванията също влизат в програмата на някои от вас.

Лъв

Не се колебайте да изкажете мнението си по всички въпроси, които ви вълнуват. Дори да не сте добре запознати с тях, важното е да се знае какво мислите. Внимавайте в случай, че се окаже, че отсреща седи някой, който е доста по-навътре в нещата.

Дева

Срещате необходимото разбиране. Това изглежда още повече ви мотивира да продължавате да търсите начини за реализирането на идеите си. Съвсем скоро ще имате възможността да стабилизирате финансовото си състояние и то по неочакван за вас начин. Финансовото ви положение се подобрява. Радвате се на стабилни приходи.

Везни

Съсредоточете се върху собствената си работа и избягвайте да се занимавате с проблемите на околните днес. Така ще си спестите главоболия, а и ще отхвърлите повече задачи. Работата ви по конкретен проект ще ви носи добри приходи. Денят не е благоприятен за пътуване в командировка, както и за романтични пътешествия.

Скорпион

Напоследък сте доста амбициозни, но за съжаление няма да постигнете целите си и да приключите набелязаните задачи по вашия начин. Допитайте се до по-опитни хора, които ще ви помогнат да превърнете мечтите си в реалност.

Стрелец

Ако сте сигурни в действията си, ще постигнете намеренията си. Работете върху конкретните си задачи, като по-малко отделяте внимание на хора, нямащи пряко отношение към работата ви. Интуицията ви е силна и е най-довереният ви и точен съветник днес. Финансови придобивки ще повишат настроението ви.

Козирог

Любовно увлечение ще ви зареди с нови сили и ще направи деня ви интересен. Съвсем съзнателно ще търсите компанията на хора, споделящи идеите ви, това е важно за новите развития, които предстоят около вас. Във ваш интерес е да подобрите отношенията си с човек, с когото сте имали противоречия до сега.

Водолей

Днес преосмислете начина, по който общувате с хората около вас. Напоследък сте зациклили и е време да преустановите някои навици. Спрете да се занимавате със скучни неща и се вземете в ръце.

Риби

Денят ще ви предложи добри възможности за изява на професионални и творчески умения. Смело заявете позициите си където трябва, ще бъдете чути и мнението ви уважено. Започнатото днес ще ви носи успехи от различен характер: материален, в личен план или в други, значими за вас посоки. Семейството ще се обедини около обща цел и заедно ще я реализирате.