close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 декември 2018 г.

horoskop-5

Овен

Ще работите за популярността си, с което ще рекламирате не само работата, но и уменията си. В резултат на всичко това ще реализирате сделки и постигнете изгодни договорености. Това са част от благоприятните възможности, които имате пред себе си. В личния ви живот също ви очакват добри попадения.

Телец

Хората около вас ще се възхитят на чувството ви за хумор, с което посрещате всяко събитие. Всичко, което свършите ще бъде ползотворно, особено ако е свързано с развитието и на други хора. Умеете да намирате най-оптималното решение на всеки въпрос, затова често ще се допитват до вас за съвет.

Близнаци

С увереност в себе си ще наложите идеите си и ще постигнете целите си. Мнозина ще ви повярват и приемат да ви последват. Това ви задължава да работите не само за собствените си интереси. Обичта ви към някого ще му помогне да повярва в себе си и да се развива пълноценно.

Рак

Изнервени сте и енергията ви е колеблива. Освободете се от притесненията си, околните ви приемат добре и любовта им към вас е искрена. Започвате начинание, което ще ангажира вниманието ви още доста време напред. Ще успеете, работата ще подобри самочувствието ви и ще повиши финансите ви.

Лъв

Романтичен флирт или друго нежно чувство ще ви направи по-внимателни към интимните ви партньори. Развитията ще са във ваша полза и бързо ще получите онова, към което се стремите. Други ще са погълнати от делови задачи, но не за дълго. С прагматичен подход ще пристъпите към работа, която ще приключите в рамките на деня.

Дева

Усмихнете се. Очакванията ви ще се потвърдят, предстоят срещи, решенията от които ще се отразят положително на работата ви. Заслугата за това е преди всичко ваша, ценени сте и никой не би искал да се лиши от професионалното ви и силно човешко присъствие. На свой ред и вие покажете уважението си към онези, които ви обичат и се грижат за вас.

Везни

Завиден ентусиазъм за работа имате днес. Вие сте инициатор на доста начинания, които обаче изискват пълното ви отдаване. За част от вас концентрацията е нещо крайно необходимо. Вие я компенсирате с пъстър емоционален живот.

Скорпион

Днес не си затваряйте очите за очевидните проблеми в интимен план. Ще ви се наложи да се освободите от натрупания до момента стрес, защото най-вероятно ще окаже негативен ефект върху цялостното ви здравословно състояние.

Стрелец

Работата ви предлага интересни предизвикателства и няма да ви остане много време да скучаете. Не взимайте прекалено присърце проблемите на околните. Желанието ви да помогнете е много силно и със сигурност ще успеете. Заниманията съвместно с любимия човек ви носят удовлетворение. Няма за какво да се тревожите.

Козирог

Ще подобрите взаимоотношения си с хора, с които по една или друга причина сте били разделени. Ако проблемът е бил финансов, то значи, че днес ще си получите дължимото ви и ще изразите желанието си връзката ви да продължи.

Водолей

Изразходвате твърде много енергия за незначителни неща. На работното ви място моментът е затишие пред буря от успехи. Не насилвайте събитията, всяко нещо ще дойде с времето си. Обърнете повече внимание на любимите си хора, те имат нужда от вас.

Риби

Използвайте деня за размисъл и всички въпроси, свързани с нови дела и активност оставете за по-късно. Времето няма да е загубено, заниманията ви ще са полезни и в голяма степен ще помогнат за разкриване на творческият ви потенциал. В отношенията бъдете внимателни, избягвайте провокативните теми.