close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 май 2017 г.

horoskop-5

Овен 

Предизвикателствата на деня ще провокират пъргавата ви мисъл и реакции, но не давайте воля на гнева си. Запазете присъствие на духа и ще привлечете доброто към себе си. Ще пристъпите към изпълнение на задача, за която се подготвяте от дълго време. Пътувания и срещи с интересни хора, стига да им дадете възможност да се проявят.

Телец 

Някои ги очакват предложения, върху които ще се замислят. Бъдете реалисти и не правете прибързани изводи. Имате добри шансове да осъществите замислен проект. Колкото по-скоро се заемете с осъществяването му, толкова по-скоро ще имате добри резултати.

Близнаци 

Очакванията ви по отношение развитието на служебен въпрос се потвърждават и това внася допълнително настроение в ежедневието ви. Ще имате сили да разгърнете потенциала си и да наложите свой стил в работата си. Ще поемете повече отговорности, но кой се плаши от тях. Дамите ще имат нова придобивка и ще сияе усмивка на лицата им.

Рак

Добра компания ще бъдете с приветливото си излъчване и чувство за хумор. Парите, дори и да не ви липсват, ще ви привличат и ще се стремите към тях. Интересно предложение ще ви сближи повече с партньора ви. Въздържайте се да давате оценки за работата на колегите си, но приемайте градивно критиката към себе си.

Лъв

Късметът ще е на ваша страна. Не се колебайте да отстоявате интересите си, щом сте убедени в правотата си. Привлекателен представител на противоположния пол ще привлече вниманието ви. Видимо не сте безразлични и скоро отношенията ви може да се задълбочат.

Дева

В грижите си за всички около вас, се постарайте и на вас да не ви липсва нищо от онова, което ви прави по-спокойни, успешни и добри. Приятни изненади, които за някои от вас ще са и съдбовни. За да се чувствате комфортно, ограничете пикантното храна и алкохола, колкото и да мислите, че не злоупотребявате с тях.

Везни

Ако представите аргументирано и по достъпен начин намеренията си, няма да се затрудните в изпълнението им. Овладени и без излишна показност, ще работите по текущите си задачи, едновременно с това договаряйки и условия по предстоящи проекти. Решаване на финансов въпрос и добри очаквания за предстоящите дни.

Скорпион

Не се колебайте да изкажете мнението си по всички въпроси, които ви вълнуват. Дори да не сте добре запознати с тях, важното е да се знае какво мислите. Внимавайте в случай, че се окаже, че отсреща седи някой, който е доста по-навътре в нещата.

Стрелец

Пререканията ви с близки и познати днес, искрено ви забавляват. Закачливото ви настроение освежава и развеселява околните. Без проблеми се справяте със служебните си ангажименти, а за късметлиите сред вас има добра възможност за нова работа.

Козирог

Този петък вземете всички необходими мерки срещу посегателство върху имуществото ви или спестените от вас финансови средства. Ще имате успех с планирате инициативи в професионалната сфера. Бъдете последователни.

Водолей 

Лесно ще установявате контакт със заобикалящия ви свят. С лекота ще успявате да печелите съмишленици сред високопоставени особи. Не забравяйте за дадено обещание.

Риби

Без излишна суета ще работите и придвижвате делата си в посоката, която желаете. Покажете на недоброжелателите си, че компанията им няма да ви липсва. Позитивното ви мислене ще ви помогне да неутрализирате лошите енергии покрай вас и по-бързо да приключите с нещата, които не ви носят добро настроение.