close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 май 2018 г.

horoskop-5

Овен

Възползвате се по най-добрия начин от почивния ден. Успявате да свършите навреме делата, които сте планирали за днес. По късно ще имате достатъчно възможности да си починете и да прекарате приятно свободното си време. Не допускайте вмешателство в личния си живот от страна на роднини и приятели. Сами вземете решение.

Телец 

Няма да ви липсват приятни изненади. За да се възползвате от даденостите трябва да бъдете в добро състояние на духа, без да се натоварвате излишно. Избягвайте конфликти и търсете разбирателството. Трябва да се запази мира в семейството. Успешна бизнес придобивка ще повиши самочувствието ви.

Близнаци

Отношенията ви с околните днес ще бъдат сложни. И това е така, защото сте се съсредоточили само в нещо конкретно. Можете да избегнете доста главоболия, ако се опитате да бъдете сдържани. Нуждаете се от спокойствие у дома. Времето ще покаже правотата на вашите действия, но до тогава бъдете добри.

Рак

Настроението ви ще е променливо днес. Погрижили сте се да имате емоции, но дали те ще ви удовлетворят е въпрос, на който сами можете да отговорите. Във всички случаи не стигайте до крайности в нищо. Повече внимание отделете за себе си, има неща, които не може да отлагате повече.

Лъв

Не бързайте да наранявате онези, които са дръзнали да потърсят от вас човешка топлина. Мислете, когато говорите и се питайте по-често дали сте прави. Професионалните ви търсения навлизат в желаната от вас насока. Ще бъдете приятно изненадани от новини, пристигащи от чужбина. Ще касаят образование, професионална реализация и лични контакти.

Дева

Изразете по подходящ начин благодарността си към хората, които ви помагат. И вие, като всеки друг заслужавате най-доброто и последващите развития в живота ви ще го докажат. Ще получите това, към което се стремите. Благоприятно развитие на здравословен проблем, ваш или на близък човек.

Везни

Ситуациите ще се менят динамично и ще ви поднесат вълнуващи моменти. Емоциите ще са в повече, но не разкривайте сърцето си пред хора, които малко познавате. Това ще ви спести неприятности, защото със сигурност в обкръжението ви има хора, които мислят различно от вас. Вечерта ще се разтоварите от стреса по свой начин.

Скорпион

Добри новини ще ви накарат да се почувствате радостни и спокойни. Повечето от тях касаят семейството ви и посрещането на някой, който пристига от далече. Ще загърбите финансовите проблеми и ще устремите поглед към нови възможности за печалба. Не вземайте участие в интриги, за да не провалите дългогодишно приятелство.

Стрелец

Покорени сте от ново и вълнуващо увлечение. Независимо в каква насока е, то ще ви накара да се чувствате много добре. Не подценявайте и ангажиментите си. Имате работа, но ако не се суетите много, ще се справите бързо. Съвсем скоро ще получите нужната ви информация. Това ще ви даде много по голяма свобода на действие.

Козирог

По пътя на убеждението ще стигнете по-бързо там, където сте тръгнали. Изненадите няма да ви подминат, но в повечето случаи няма и да сте разочаровани от случващото се. Вечерта си намерете тихо място за отмора и релаксирайте. Близките ще ви обградят с вниманието и обичта си.

Водолей

На някои от проблемите ви се вижда края. С помощта на семейството ще начертаете планове и задачи, които скоро ще осъществите. Съзнателно ще търсите компанията на хора, близки по дух на вас и ще подобрите душевното си равновесие. Хранителен режим ще ви осигури нов силует, не се страхувайте да го наложите.

Риби

Имате нужда от почивка и затова занимания с любимото ви хоби ще бъдат чудесен начин да се разтоварите. Едва ли ще е трудно да убедите околните в нещо днес, особено ако става дума за нещо приятно. Намерете начин да изпълните свое задължение и същевременно това да не е неприятно за вас. Внимавайте в контактите си с по-емоционални хора.