close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 май 2022 г.

horoskop-5

Овен 

С желание и интерес ще се посветите на работата си, очаквайки добри развития. И не грешите, предстоят развръзки, които ще ги ускорят. Избягвайте да спорите и проявете търпимост към мнения, несъвпадащи с вашите. В следобедните часове ще общувате с хора, чиито желания съвпадат с вашите.

Телец

Няма да ви е скучно, ще има върху какво да мислите и какво да правите. Много от вас ще се отдадат на професионалните си ангажименти, но и домът ще им наложи изискванията си. Ще ви вълнува интимната страна на живота ви и ще проявите силен интерес към някой, който ви се харесва.

Близнаци

Прекарвате този ден извън дома си в срещи с различни хора. Общуването е начин на живот за вас и вие едва ли сте в състояние да прекарате много време сами. В личен план се радвате на подчертания интерес на забележителна личност към вас. Добре ще е ако се възползвате от добрите шансове, които имате. Приятел ще ви помоли за услуга, не му отказвайте.

Рак

Ако потърсите път, ще го откриете, независимо на къде сочи той. Съюзите ли се с любовта, ще развиете нови качества и ще станете по-добри. Това е сигурно, работете и за духовното си усъвършенстване, няма да ви липсва подкрепа. В бизнеса са възможни изненади от конкурентите ви.

Лъв

С настроение ще се отдадете на плануваните задачи и ще постигнете напредък в личностните си взаимоотношения с околните. Домашен ангажимент ще приключи благоприятно за цялото семейство. Може би по-голяма покупка или друго важно събитие ще събере единодушното мнение на всички вас.

Дева

Проявявате твърдост относно важен въпрос на работното място днес, с което си навличате неприятности, но за сметка на постигната цел. Съвсем скоро ситуацията ще се нормализира и ще можете свободно да продължавате напред. Вълнува ви въпрос, свързан с ваш близък или член на семейството ви – опитайте се да се включите в разрешаването на проблема.

Везни

Гъвкавата ви и бърза мисъл ще ви помогне да си осигурите предимство в деликатна ситуация. Прекалено дългото обмисляне в този случай няма да доведе до по-добро решение. Доверете се на интуицията си и действайте. Сигурно е, че ще спечелите. Просто действайте, не се бавете.

Скорпион

Отнесете се с топлина и разбиране към човека, на когото искате да помогнете. С назидателен тон само бихте го отдалечили от себе си. В отношенията с приятелите също бъдете приветливи, и те, както и всички останали се нуждаят от добра дума и не злоблив хумор. Всичките добронамерени съвети към вас може и да са излишни, ако сами търсите хармонията в и около себе си.

Стрелец

Имате планове, които ще подтикнат към конкретни действия. При някои от вас те ще са насочени в професионалната сфера, други ще търсят подходящи партньори или нова работа. Във всички случаи няма да ви бъде непосилно трудно, подготвени сте за по-сложни ситуации. Най-важно е да запазите присъствие на духа и в спокойна обстановка да вземате решенията си.

Козирог

Усилията ви през този ден ще дадат своите резултати в следващите дни. Не се отказвайте от намеренията си, скоро ще имате поводи за празнуване. Съчетавате усилията си с тези на човек около вас, което ще се окаже особено успешен ход. Предстои ви стабилизиране в материален план.

Водолей

Много интересен ден. Всичко, с което се захванете ще бъде успешно, ако обаче, бъдете по дипломатични. С усмивка отстоявайте позициите си. Няма да липсват и конфликтни ситуации, но напрежението ще се разсее вечерта.

Риби

Не търсете на всяка цена бърза печалба, може да останете подведени. Не ги споделяйте с хора, които малко познавате, може идеите ви да бъдат присвоени и реализирани от друг. Много от срещите ще разнообразят деня ви, но ще има и такива, които ще ви натоварят. Потърсете начини за разтоварване.