close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 май 2023 г.

horoskop-5

Овен 

Днес успявате да преодолеете трудност в делови план, което ще ви отвори много нови възможности. Не се отказвате лесно от намеренията си и се опитвате да ги осъществите по всякакъв начин. Откривате ценен партньор в лицето на човек, с когото ви предстои да работите заедно. Член от семейството ви има нужда от съвет, с който вие ще се справите най-добре.

Телец

Може би се страхувате, че изпускате нещата от контрол. Несигурността ви има някакви основания, но паниката няма да ви помогне. Оставете за малко всичко да става без намесата ви. Отпуснете се, доверете се на щастливата си звезда.

Близнаци

Не се обвързвайте с ангажименти, които могат да ви поставят в неблагоприятна ситуация. По-малко говорете за себе си и повече слушайте, така ще сведете риска от грешки до минимум. Дайте предпочитания на семейството, дома и роднинските връзки. Денят е подходящ за заздравяване на отношенията помежду ви.

Рак

За да е пълноценен и успешен денят ви, разчитайте преди всичко на себе си и не очаквайте чужда помощ. Задължително е да прецените и организирате добре времето си, за да ви стигне за всичко. Не се страхувайте да поискате онова, което смятате, че сте заслужили. Това се отнася както за усилията, които сте вложили, така и за вниманието, което ви дължат.

Лъв                                                   

Ще бъдете повече натоварени и времето няма да ви позволи да отделите еднакво внимание на всичките си ангажименти. Затова вие трябва да изберете, на кой от тях да се посветите. Ако разпилявате силите си, съвсем естествено няма да свършите нищо конкретно. Потърсете повече близостта на децата си. Дължите им го.

Дева  

Работата ви днес ще ви носи повече разкрития, отколкото трудности. Очаквали сте много повече проблеми, но се оказва че те изобщо няма да ви притесняват. Това ви открива широко поле за работа, затова използвайте благоприятния момент и не се отказвайте лесно от намеренията си. Ваш приятел има нужда от подкрепата ви, след което бързо ще се справи с проблема си.

Везни

С известно притеснение ще следите развитието на важен за вас въпрос, но не губете присъствие на духа си, паниката няма да ви помогне. Събитията ще следват логичния си ход, а вие се доверете на разума и логичната си мисъл. Начало на нова връзка, или задълбочаване настоящата ще ви вдъхнат увереност и добро настроение.

Скорпион

Душевното ви равновесие е във възможностите си да се справи с всяко недобро, опитващо се да наруши душевната ви хармония. С желание ще се посветите само на приятни занимания, без да се натоварвате излишно. В състояние сте бързо да усвоявате непозната материя. Избягвайте партньори с непредсказуеми намерения.

Стрелец

Нелеките моменти от последните дни вече са безвъзвратно в миналото ви. Преминавайки през тях натрупахте опит и мъдрост в живота си. Не допускайте срещата ви с любимия човек да завърши с недоразумение, направете всичко необходимо да удовлетворите очакванията му и да задоволите своите.

Козирог

Не допускайте несъществени подробности да объркат плановете ви. Ентусиазмът ви е похвален, но не бива да прекалявате с прибързани действия. Контактите ви с представител на интересуващата ви сфера ще ви ориентира правилно в ситуацията. Също можете да разчитате на помощ от близките си. Настроението ви се подобрява.

Водолей

Стараете се да не изоставате от последните новости във вашата област и днешният ден е много подходящ за повече активност в тази насока. Има вероятност да се натъкнете на нещо, което да промени плановете ви за бъдещето. Успявате да потушите в зародиш крупен скандал у дома и възстановявате нормалния тон между близките ви.

Риби

За да запазите мира в семейството е добре да посмекчите тона, с който общувате помежду си. Подобни претенции към вас ще предявят и колегите ви. Бъдете дипломатични. Близо сте до разрешаването на сериозен проблем, не позволявайте да ви отклоняват несъществените детайли.