close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 март 2017 г.

horoskop-5

Овен 

Днес е добре за вас да не се претоварвате емоционално. Оставете нещата да се случват и приемайте положението такова, каквото е. Не се намесвайте в чужди взаимоотношения, за да не се окажете в неприятна ситуация.

Телец 

Очакванията ви са големи, но е възможно да не получите онова, на което се надявате. Търсете повече разбиране от другите, постигнатото очевидно не е достатъчно. Занимания със спорт ще ви помогнат да се освободите от напрежението и да се разведрите.

Близнаци 

Мислите ви са ясни и си пасват точно с плановете ви за един великолепен почивен ден. Тайната е да изразявате свободно емоциите си. Преследвайте смело това, което искате. Достатъчно време сте отделили през седмицата за планове, затова сега действайте.

Рак

Не замисляйте грандиозни промени в дома си през този ден, работата няма да ви спори. Организирайте среща с приятели вечерта. Така ще може да се позабавлявате и да разведрите ежедневието си от натоварената седмица, през която сте преминали.

Лъв

Днес ще имате рядката способност да се справяте с всяка една ситуация, но все пак не се нагърбвайте с прекалено много обещания, защото няма как да ги свършите всичките. Освен това е хубаво да си оставите и време за себе си.

Дева 

Днес е добре да оставите малко време за себе си, така по-късно ще може да се насладите на приятната компания на приятелите си. Не позволявайте на някой да ви излъже. Зарадвайте с подарък или мил жест интимната си половинка.

Везни 

Може би не сте намерили най-добрия начин да проявявате интерес към някого и човекът ще бъде леко изумен и напълно неразбиращ какво точно искате от него. Направете нещата по-простичко.

Скорпион 

Днес мнозина от вас ще бъдат привлечени от нова особа в обкръжението си, но едва ли е добра идеята да се поддадете в плен на импулсите си, ако междувременно сте трайно обвързани в любовта. Всяка крачка в страни може да ви коства много.

Стрелец 

През този ден ще спечелите много, ако премислите всичко, което ви се случва напоследък. Това също ще промени очакванията ви за бъдещето. Усещате настъпващите промени. Намерете нужната сигурност и не се притеснявайте за дребните детайли.

Козирог

За да решите въпросите, които ви притесняват си осигурете малко спокойствие. Нуждаете се от него и заради самите вас. Развлечения с приятели – излет в планина, ремонтна дейност или риболов са сред възможните алтернативи за деня. Нещата ви се нареждат, а неприятностите бягат от вас.

Водолей 

Имате нужда от рационално разпределение на времето си. Сега имате възможност да си починете и затова трябва да се стремите да използвате всяка една минута, за да сте свежи за следващата седмица.

Риби

Днес не допускайте да се превръщате в изкупителна жертва на интриганти. Голяма част от представителите на зодия Риби ще предприемат пътуване, за да се отдадат на заслужена почивка.