close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 март 2019 г.

horoskop-5

Овен

Налага се да свършите доста неща днес. Някои от вас са си поставили доста амбициозни цели и нямате никакво време ако сте решили да успеете на време. Притежавате необходимите качества и ви е нужна малко повече концентрация, за да се справите. Все по-близо сте до сърцето на желания човек и просто трябва да проявите търпение и да не насилвате събитията.

Телец

Като истински фокусници, ще промените нещата, които пречат на бизнеса ви и ще продължите уверено напред. Освобождаването от зависимости няма да спре до тук, има още от какво да се чистите. Очакванията ви са свързани с приключване на мащабен проект, но работата по него продължава.

Близнаци

С основание очаквате положително развитие на конкретна задача, положените усилия са очевидни. Но не изпреварвайте събитията. Бъдете търпеливи и ще стигнете по-бързо до успеха. Семейните проблеми ще се решат, ако ги обсъждате заедно с останалите членове на фамилията. Не взимайте едностранчиви решения.

Рак

От много посоки ще ви търсят и ще очакват помощта ви. Не се разконцентрирайте. Имате важни задачи, които не търпят отлагане. Също не се главозамайвайте от големия интерес към вас. Повечето очакват да се раздавате без да искате за себе си нищо в замяна. Но, това не бива да го допускате.

Лъв

Ще преминете през деня в динамично темпо, но и удовлетворени от свършеното. Очакванията ви също ще се повишат, задават се финансови придобивки, а за някои и повишение. Ако работите за себе си ще постигнете изгодни споразумения, по реализацията на които ви предстои да работите през следващите дни.

Дева

Предстои ви приятен ден. Бяхте дълго време в очакване на нещо важно за вас и най-после ще можете да сте доволни от търпението си. Откриват ви се чудесни възможности за развитие в бъдеще. Отдъхнете си и се насладете на времето, прекарано сред най-близките ви хора.

Везни

Занимаващите се във финансовата сфера ще имат труден ден, но с добър край. Ще стигнете до удовлетворяващи и двете страни споразумения и подписване на договор или осъществяване на друго желание. Интимните ви отношения ще ви създадат приятни изживявания. Ще получите нещото, към което се стремите.

Скорпион

Бъдещите ви планове зависят само от вас. За предпочитане е да работите самостоятелно днес и да се съсредоточите върху неотложната си работа. Късметът е на ваша страна и в края на деня ще останете доволни от всичко свършено днес. Спокойно можете да помислите за почивка и приятни емоции.

Стрелец

Деликатна ситуация ще ви постави в затруднено положение. Объркани сте и това ви пречи да вземете правилно решение. Не говорете неща, които не мислите и не се дръжте по начин, който вие самите не одобрявате у другите. Разговор с приятел ще ви бъде полезен, най вече заради новините, които ще научите.

Козирог

Доброжелателно и оптимистично настроени сте днес. Делата ви се развиват успешно без да ви се налага да полагате сериозни усилия. Обстоятелствата са изключително благоприятни, но все пак не приспивайте напълно вниманието си. Съвсем скоро може да се наложи да предприемете по-активни действия.

Водолей

Бъдете по-уверени в решенията си. Не допускайте странични хора да влияят на действията ви. Възможно е да срещнете трудности в делови план, но те едва ли са в състояние да ви спрат. Имате конкретни идеи за работата си и виждания как да ги осъществите. Нужна ви е повече упоритост.

Риби

Натовареността ви е очевидна, но не е причина да сте недружелюбни с околните. Търсете подкрепата им, за да се справите с всичко, което имате, като програма и ще подобрите атмосферата в дома и на работното място. Приятелите ще ви бъдат емоционална опора и това ще стопли душата ви.