close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 ноември 2017 г.

horoskop-5

Овен

Денят ви ще бъде по-ползотворен, ако намерите верния път към онези, от които зависите в някаква степен. Не се конфронтирайте с никого, съсредоточете се върху задачите си и ще напреднете в намеренията си. Връзката с партньора ви помага да откривате по-лесно пропуските си и да се поправяте там, където грешите.

Телец 

Вземайки нещата в свои ръце, ще си осигурите предимства и задоволите очакванията си. С потенциала, който имате можете да постигнете всичко, което пожелаете и вие го знаете, остава само да действате. Търсете сътрудничеството на хората, които цените. Съвместните ви начинания ще дадат резултати.

Близнаци 

Не губете време да се занимавате с анализ на успехите на другите. Огледайте се около себе си и ще откриете неподозирани до момента възможности. Повярвайте си и не оставяйте завистта или други подобни плевели да ви пречат. Имате предостатъчно потенциал.

Рак

Денят е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Покажете, че го цените и сте готови да го приемете отново. Така ще си помогнете на самите себе си. Ще се освободите от гнетящите ви мисли и ще заживеете по-ведро и спокойно. Мечтата ви да направите нещо за себе си ще се реализира.

Лъв

Ако попаднете в ситуация, в която е най-добре да не вземате страна, по-добре си тръгнете. Нямате нужда от допълнителен стрес. За някои пламъчето на любовта ще заискри и ще видите, че света около вас съвсем не е лош. Отдайте се на чувствата си без да анализирате и пресмятате.

Дева

Готовността ви за действие е похвална, но първо подредете програмата си според приоритетите си, за да не тръгнат делата ви в грешна посока. Бъдете търпеливи и не избързвайте с нещата, които изискват повече време. Направете нещо специално за себе се, за да възвърнете душевното си спокойствие, притесненията ви идват в повече.

Везни

Ако посветите близките си в плановете ви за деня ще постигнете разбирателство по много въпроси. Заедно ще ви бъде далеч по-приятно и може да се разнообразите с предложенията им. Със сигурност няма да скучаете. Не пренебрегвайте личните си ангажименти и не се намесвайте в чужди спорове, имайки желание да дадете съвет.

Скорпион

Сега поведението ви ще се диктува единствено и само от разума. Той ще определя и ръководи действията ви. Духовните ви занимания и удоволствия ще преобладават над материалните. Ще имате интересни срещи и запознанства. Вашата чувствителност, въображение и интуиция ще имат практическа насоченост.

Стрелец

Ще се посветите на творческите си търсения и с тях ще си доставите духовна наслада. Силата ви е там, където другите отстъпват, използвайте я. Мисленето ви се различава от повечето хора около вас, но във ваша полза. Ще се изненадате от лекотата, с която ще осъществите своя печеливша идея. Романтични емоции ще ви владеят вечерта.

Козирог

Бъдете сдържани към недостатъците на близките си. Прекалената ви критичност може да влоши атмосферата у дома. Приятна новина ще повиши настроението ви. Всичките ви очаквания по отношение на предстоящата ви заетост не са напразни. Имате да свършите неща, които не търпят отлагане.

Водолей

Имате нужда от нови приключения и сте склонни да действате неразумно. Емоционалния ви живот и без това е достатъчно богат и разнообразен. Ако ви се наложи да пътувате служебно, съчетайте необходимо и приятно т.е вземете със себе си своята половинка.

Риби

Ще съпреживеете емоциите на близък човек, с което ще засилите усещането му за близост и споделеност. Гледайте на случващото се по философски, каквото и да е то. Новини, свързани с бъдещи начинания ще ви ентусиазират. Очакват ви нови контакти, пари и любов, стига да сте активни в действията си.