close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 октомври 2018 г.

horoskop-5

Овен

С интерес ще се включите в живота около вас, ставайки инициатори на нови прояви. Забавленията няма да са ви чужди, напротив, с подходящите хора ще изживеете приятни емоции. Заредени с добра енергия, положителни мисли и ведрина, ще продължите напред, очиствайки се от всичко ненужно и остаряло.

Телец

Добре обмислените ви ходове ще ви донесат желаните резултати. Не се вслушвайте много в съветите на хора, които нямат пряко отношение към работата ви. Проверявайте информацията, с която се налага да работите. Интуицията ви е силна и е най-довереният ви и точен съветник.

Близнаци

Ще решавате въпроси, създаващи ви притеснения и най-вече на близките ви. Повечето от тях са икономически и битови, но не пренебрегвайте и здравето си. Ако сте спокойни ще ви бъде по-лесно да намерите правилните решения, припряността и гнева са лоши съветници. Последователни в действията си, ще създадете добри очаквания в онези, които разчитат на вас.

Рак

Работата днес е възможно да ви се стори напрегната. Заемате се търпеливо и последователно с всичко, което сте си поставили за цел. Нищо няма да попречи на устрема ви в осъществяване на идеите и намеренията ви. Можете да помогнете много на човек от обкръжението си с опита и познанията си.

Лъв

С добри намерения сте и ще ви се наложи да убеждавате, за да ви повярват. Повечето от вас гледат на трудностите, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. И това ви носи предимство пред много други. Благодарение на силният си дух ще отидете далече напред, там, където малцина достигат.

Дева

Инвестирайте в бъдещето си. Направете нужните усилия днес, за да се чувствате добре утре. От изявите ви ще зависят бъдещите ви реализации. Ползотворни контакти ще ви помогнат да определите приоритетите си, като дадете предимство на нещата, които ви носят доволство и добри доходи.

Везни

Имате доста работа днес, затова отрано организирайте делата си, така че да не ви се налага да вършите всичко в последния момент. Късметът е на ваша страна и така или иначе успявате да постигнете голяма част от намеренията си. Вълнувате се прекалено много от личните дела на близък човек, по-добре ще е ако го оставите да действа самостоятелно.

Скорпион

Добре организирайте програмата си днес, защото имате много дела, на които трябва да обърнете внимание. Заемайте се с тях едно по едно. В противен случай едва ли ще останете доволни от онова, което постигате. Разбирате се чудесно с човек, който силно ви привлича.

Стрелец

Добро развитие на деловите ви начинания. Ще получите предложения касаещи разширяване на дейността ви, допълнителни ангажименти и не на последно място крачка напред в кариерата. За безработните има добри шансове да успеят в общи проекти. Здравето ви е отлично.

Козирог

За бизнеса ви е имало и по-добри дни. Повече усилия ще са ви нужни, за да завършите добре започнатите задачи. Но в личен план перспективата е благоприятна. Ще има събития, които ще ви накарат да се почувствате желани и щастливи. Някой, когото харесвате и обичате ще ви направи предложение.

Водолей

Добрите ви организаторски способности ще ви помогнат да реализирате изцяло плановете си днес. Ще свършите професионално работата си и с това ще привлечете вниманието на околните. В интимните си отношения проявете повече търпение.

Риби

Проблем, за който сте имали други очаквания ще ви изненада с лекотата на решението си. Ще приемете предизвикателствата към себе си, долавяйки приятни емоции в компанията на любимия човек. Няма да позволите на дреболии да помрачат доброто ви настроение и ще се насладите на споделените мигове заедно.