close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 септември 2018 г.

horoskop-5

Овен

Очаква ви изключително ползотворен ден в професионално отношение. Делата ви се развиват точно според планирания от вас начин, дори по-благоприятно. Ще останете изненадани от случайностите, които ще работят за вас. Всъщност всичко се дължи на усърдието ви.

Телец

Настъпил е момента, в който ще трябва да вземете решение по наболял въпрос. Не се доверявайте на никой друг. Изслушвайте ги, но последната дума нека бъде ваша. Много важно е сами до поемете отговорността за действията си. Времето не е подходящо за нови начинания, довършете започнатото.

Близнаци

Денят е чудесен за вас и за вашите близки. Предстои ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Прекомерната ви посветеност на професионалните ангажименти, може да ви попречи да забележите нещо важно около вас.

Рак

Днес се предпазвайте от необмислени решения на работното си място. Стремете се отблизо да следите развитието на делата си, дори и да работите в голям колектив, не изпускайте контрола върху нещата, за които само вие отговаряте.

Лъв

Чувствате се добре сред близките ви хора и ще се стараете да не създавате напрежение в общуването си с тях. И правилно, защото има какво да подобрите в отношенията си. С изострената си чувствителност често предизвиквате разногласия, което натоварва всички ви. Среща с личност, вълнуваща ви с присъствието си.

Дева

Работата ви днес ще бъде динамична и интересна. Оставете настрана всички въпроси, с които нямате възможност да се справите в момента и продължете с онова, което е по-достъпно за вас. Впоследствие ще успеете да осъществите намеренията си, но за предпочитане е да не избързвате. Очакват ви промени в личен план, към които отдавна се стремите.

Везни

Емоционалността ви попречи да изразите чувствата и настроението, което ви владее сега. Създавате впечатление, което често се възприема погрешно от околните, а не бива.

Скорпион

Случайностите са изключени, търсете причините в собственото си мислене и действия, като не бързате да обвинявате един или друг. Заставайки на тази позиция ще промените много от представите си за света и в частност за себе си. Здравословни проблеми, свои или на близък човек ще ви притеснят, но няма да стоите със скръстени ръце, а ще търсите подходящото лечение.

Стрелец

Настроението ви е много добро, а спокойствието ви е заразително. Продължавайте в същия дух и дребните неприятности, възможни днес няма да ви направят никакво впечатление. Не настоявайте прекалено упорито върху правотата си при спор на работното място.

Козирог

Старателно ще подготвите професионалното си представяне днес, което ще ви донесе нови възможности. Ще получите предложение, свързано с нова работа или допълнителни доходи. Но не бързайте да се хвалите, има още какво да свършите преди да сте реализирали офертата, както и да запазите досегашното си положение.

Водолей

Успявате по забележителен начин да балансирате между професионалния и личния си живот. Никой по-добре от вас не умее да комбинира всичко така, че да е удобно на всеки. Естествено водещо е собственото ви желание, но вие чаровно прикривате този факт. Благоприятни моменти за лични удоволствия.

Риби

Промяната при вас вече започна. Развийте в себе си онези качества, които ще ви помогнат да прозрете в невидимото и осъзнаете истини, убягващи на мнозина. Не пренебрегвайте предложения за вечеря навън. Шансът да срещнете важна за вас личност е реален.