close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 февруари 2017 г

horoskop-5

Овен 

Събитията днес ще се случват, но с по-бавно темпо. Ако сърдечният ви партньор с нещо е загубил доверието ви, не бързайте да го заменяте с друг. Не винаги красивата външност означава и добър характер. Ще получите реални възможности за разширяване на дейността си или започване на нов бизнес.

Телец 

Днес сте енергични и активни. Качествата ви ще бъдат достойно оценени, дори не е изключено да ви направят примамливо предложение, върху което доста ще се замислите. Човек от обкръжението ви ще ви изненада приятно вечерта.

Близнаци 

Тази неделя ще постигате отлични резултати, особено ако сте заредени и с достатъчно количество ентусиазъм. Не си позволявайте грубо отношение към хората, които не споделят вашето мнение и амбиции в делови план. Не позволявайте чувствата и страстите да ви ръководят в личен план.

Рак

Днес се опитайте да се занимавате с практични и полезни занимания с цел подобряване на домашната обстановка. Не правете излишни покупки, за да имате повече стабилност в материално отношение през следващите месеци. Стремете се да сте по-толерантни към вашите приятели.

Лъв

Присъствието ви е важно за някой до вас, очакванията му са за повече съпричастност към проблемите му. Помогнете му и не търсете отплата, достатъчно е, че сте го направили от сърце. Съдбата ще се погрижи да не ви липсва нищо през тези дни. Повече самочувствие няма да ви е излишно.

Дева 

Ако очакванията ви, свързани с някого са по-големи от съществуващото положение, не губете кураж. Вземете инициативата в свои ръце, но бъдете внимателни. Денят не е подходящ за грандиозни планове и проекти, смирението е за предпочитане пред всяка показност и празнодумие.

Везни 

Преодолявате трудностите и сте готови за нови предизвикателства. Все пак не оставяйте случайността да ви води днес. Интуицията ви ще ви подскаже най-прекия път към целта ви. Възможно е пред мнозина от вас да се открият нови неподозирани хоризонти.

Скорпион 

Ще влагате твърде много емоции във всяко нещо, а това определено е изтощително. Бъдете разумни, в днешно време емоциите наистина са лукс, който не всеки може да си позволи.

Стрелец 

През този ден е важно да си поставите ясни граници. Колкото и да ви се иска да прекалите с нещо ще трябва да го отложите за друг път. Много е важно да бъдете твърди и дисциплинирани.

Козирог

Денят ще бъде успешен за вас, ако успеете да свършите всичко запланувано и се отдадете на заслужен отдих. Посветете вечерта на любимите си хора. Имате добри идеи, затова предприемете стъпки за реализацията им.

Водолей 

Днес ще сте ангажирани най-вече с приятелите си или пък с колегите си. Всички неща, които трябва да направите, а също и искате да направите, все ще са в тези групи. Недейте прекалено да се отдавате на емоциите си, включвайте и разума от време – на време.

Риби
Необходима ви е повече твърдост и решителност, за да се справите с финансов проблем. Изчакайте по-благоприятен момент за делови начинания, но не прекратявайте отношенията си с партньор, когото смятате за непрогресивен. В даден момент ще ви потрябва помощта му.