close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 февруари 2019 г.

horoskop-5

Овен

Нови задачи ще излязат на преден план, без да отпадне ангажимента ви към текущите задължения. Отговорностите ви ще нараснат, без това да означава по-добро възнаграждение. Но отхвърляйки акуратно работата си, ще се изявите в нова светлина, с която ще привлечете интереса на външни хора.

Телец

Ще бъдете доволни от себе си. Толкова много работа ще отхвърлите днес че дори няма да е за вярване. Семейната атмосфера е ведра и това е основателен повод за вечерна забава.

Близнаци

Авторитарния подход едва ли е най-сполучливия при разрешаването на семеен проблем и е много вероятно да предизвикате още по-голяма бъркотия. Рискувате сериозно да засегнете ваш близък. Финансовите неудачи, които преследват някои от вас напоследък окончателно отшумяват и скоро едва ли ще имате трудности в тази насока.

Рак

Развитието на професионален проблем ще добие друга насока след получено известие днес. Не реагирайте импулсивно, бъдете разсъдливи и последователни. Ще получите възможност за изява на потенциала си и трябва да покажете активност. Възползвайте се и ще спечелите както пари, така и слава.

Лъв

В случай на нужда потърсете съвет от специалист, било в служебен, личен или социален план. Ще си спестите ценно време и нерви, защото е ясно, че не може да знаете всичко. Дискретността ви по отношение на нечия връзка ще помогне, но вие бъдете искрени с партньора си. Ако имате съмнения ги споделете.

Дева

Засиленото ви присъствие там, където считате за важно ще ви донесе повече от очакваното. Получена навреме информация ще улесни и ускори работата ви. С готовност ще се включите и в решаване на проблем, засягащ близък човек, може би деца или родители. Така помагате и на себе си.

Везни

Делови занимания, изготвяне на договори, срещи с партньори и клиенти. Други ще се посветят на бизнес-начинание с чуждестранни партньори или ще пътуват в тази връзка. Необвързаните ще задълбочат отношенията си с любимия си човек и ще мислят за общо съжителство. Лекотата в общуването ви носи добро настроение и желание за изяви.

Скорпион

С полезните си контакти ще улесните работата си, своята и на околните. Усърдието ви ще се оцени и в тази връзка е възможно да получите бонуси. Но в отношенията си с интимния ви партньор сте заели по-пасивна позиция, което може да застраши връзката ви. Хранете се здравословно и не прекалявайте в нищо.

Стрелец

След дълги търсения сега условията са много подходящи за разширяване на дейността ви. Подгответе добър план и действайте. Обмислете добре действията си и не позволявайте на недоброжелатели да ви изненадат неприятно. Обърнете внимание на юридическата страна на делата си. В партньорството срещате духовна подкрепа.

Козирог

В компанията на близките ви хора ще можете да се отпуснете и разтоварите. Ще загърбите шума, суетата и нездравата атмосфера на работното място и ще мислите за по-приятни неща. В дългосрочен план ви очакват изяви, с които ще постигнете повече финансова и социална стабилност.

Водолей

Възможна е промяна в плановете ви за днешния ден. Със сигурност поводът ще е приятен и няма да съжалявате, а обичайните ви занимания няма да пострадат кой знае колко. И без това напоследък отделяте твърде много време на работата си. Полезни съвети на приятел ще ви спестят много време и усилия.

Риби

Заемате се с доста неща наведнъж днес, но въпреки това имате достатъчно енергия за да се справите с всичко. Ще останете доволни от свое решение и поласкани от отношението на околните след това. Не избързвате излишно, което ви дава достатъчно време за да обмислите добре следващата си стъпка. Ваше предложение ще бъде добре прието от близките ви.