close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 февруари 2021 г.

horoskop-5

Овен

Днес ще ви се наложи да обърнете внимание на много неща на работното място, но при всички случаи се постарайте да запазите спокойствие. От това ще зависи правилната ви реакция в определена ситуация. Пренебрегвате нещо, което впоследствие може да се окаже твърде важно за вас. Постигате свое намерение, свързано с човек на когото особено държите.

Телец

Сътрудничеството, в което сте, ще затвърди мнението ви, че сте случили с надеждни партньори. Лоялността помежду ви дава своите добри резултати. Заедно ще започнете работа по общ бизнес – план. У дома е нужно да в открит разговор да изслушате претенциите на близките си.

Близнаци     

На работното място бъдете внимателни. Атмосферата ще предразполага към конфликти, за това правете повече компромиси. Нова идея ще обсеби мислите ви и ще насочите енергията си натам. Семейството ще ви подкрепи и ще се подобри климата у дома. Новини от близък човек, живеещ далече.

Рак

С желание ще се заемете с осъществяването на по-специална задача, изпълнението на която ще ви удовлетвори морално и финансово. За нещата, които не зависят от вас, ще трябва да се съобразявате с други хора, а това изисква да сте по-търпеливи. Щадете здравето и най-вече сърцето си, не се претоварвайте с работа и вълнения.

Лъв   

Когато искате можете да сте приветливи и услужливи, бъдете такива и днес, за да ви спори в работата и да се радвате на добри взаимоотношения с околните. Ще се отличавате с добра организация и навременни идеи, от които ще се възползват повече хора. За проявеното си разбиране ще получите бонуси.

Дева

Времето, заето с работа няма да е загубено и вие най-добре го знаете. От друга страна не бихте се и захванали с неща, за които няма перспектива. Ако се чувствате оскърбени или пренебрегнати, не късайте мостовете с онези, които са ви разочаровали. Дайте им втори шанс, често това е проверка за психическа устойчивост, а може би ще откриете и свои грешки.

Везни

Ще съчетаете удоволствията с помощта, която очакват от вас близките ви. Без да променяте плановете си ще се справите с отговорностите си. Ще спечелите доверието на някой, който е хранел съмнения към вас до сега. Дори е възможно и по-близко приятелство да се породи между вас.

Скорпион

Прагматично ще насочите вниманието си към онези, които намирате за интересни и с перспектива за делата ви. Търговците ще са измежду печелившите от вас, реализирайки добър оборот или сделка, за която са се подготвяли. Заредени с енергия, бъдете добронамерени към хората, които не споделят мислите и намеренията ви, ще ви е скучно, ако всички се съгласяват с вас.

Стрелец

Съобразете се с желанията на близките си и организирайте заедно изпълнението им. Това ще ви позволи да изпълните поетите ангажименти и не пренебрегвате семейството си. С интелигентното си присъствие печелите доверието на партньорите си, а с налаганите от вас идеи ще направите работата ви по-ефективна.

Козирог

На работното място се справяте добре със служебните си задачи и това се забелязва от когото трябва. Проявеното ви старание и търпение ще ускори повишението ви. Успехът ще е заслужен, но не се самозабравяйте. Възможно е да направите не добро впечатление на човек, от когото ще зависи бъдещ проект.

Водолей

Работата ви днес ще бъде свързана с множество срещи и контакти, но вие се чувствате чудесно сред хора и се справяте отлично със задачите си. Имате възможност да се запознаете с нещо ново, което със сигурност ще ви заинтригува. Възможно е дори да отделите част от времето си за придобиването на допълнителна квалификация.

Риби

Започнатото през седмицата ще бъде приключено и ще можете спокойно да планирате предстоящите свободни дни. Занимания, възстановяващи здравето, грижи за външността и предпочитани релаксиращи процедури ще направят деня ви по-приятен. Обновете гардероба си с желана дреха, подарете си пътуване или друго развлечение, носещо ви настроение.