close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 юни 2017 г.

horoskop-5

Овен 

Късметът е на ваша страна днес и ще ви е далеч по-лесно на изпълните намеренията си. Предпочитате самостоятелната работа и наистина тя ще е много по-ползотворна. Отношенията ви с близък човек са твърде обтегнати, опитайте се да направите нещо положително в тази насока. Ще се почувствате добре навсякъде днес.

Телец 

С лекота ще се освобождавате от негативните влияния в професионалната сфера през този ден, което и ще ви даде възможност да затвърдите заетите от вас до момента позиции не само в делови, но и в материален план. Приятна изненада от интимната ви половинка.

Близнаци 

В началото на работната седмица направлявайте умело чувствата и действията си в професионалната сфера. Като че ли ще ви е по-лесно първоначално да организирате инициативите си и чак след това да се насочите към изпълнението им.

Рак

Бъдете изключително внимателни какво, къде коментирате, особено когато става въпрос за професионални или материални интереси. Опитайте се да не сте вие човека, който ще предизвика споровете в професионалната сфера, защото едва ли това ще има положителен за вас ефект.

Лъв

Идеите ви са много позитивни, ценени сте, и ви осигуряват добри позиции в предстоящо начинание. Няма да се противите да поемете отговорност срещу съответното възнаграждение. Избягвайте сблъсъци от всякакво естество. Сега по-малко от всякога се нуждаете от подобни емоции.

Дева

Твърде възможно е днес да приемете ролята на помирител и обединител на работното място. Околните се вслушват в авторитетното ви мнение, а вие отново заемате лидерската позиция. Внимавайте обаче да не надвишите правата си, тъй като това може да ви създаде сериозни проблеми. Онези от вас, които се занимават с рекламна дейност правят внушителен удар.

Везни

Днес е необходимо да не се преуморявате с многобройни задължения на работното си място. По-добре заложете на тактиката бавно, но уверено да отхвърляте многобройните си ангажименти. Здравето ви ще е отлично.

Скорпион

Очаквайте бури и разногласия в сферата на любовта и чувствата. Сътресенията могат да се окажат сериозни, ако не знаете как да реагирате на недоволството на интимната си половинка. В работата  избягвайте нововъведенията.

Стрелец

Ще съумеете да предразположите околните към себе си, спечелвайки ги за каузата си. Прощавайте, на себе си, на другите, на всички. Така ще привличате добрите сили и с изненада ще установите, че делата ви вървят по-гладко, сякаш водени от невидим помощник. В интимната сфера ви очакват развития, които ще променят живота ви.

Козирог

Делата ви ще ви срещнат с нови и полезни за вас хора. Дайте приоритет на важните си задачи и си оставете време за лични занимания. Не се оставяйте дреболии да развалят настроението ви. Няма толкова важно нещо, че да му отдавате енергията си до край. Забавете темпото.

Водолей 

Ще имате възможност да се насладите на многобройни приятни моменти с представители на вашето семейство. Не пренебрегвайте интимната си половинка, тъй като проявеното от вас безразличие може да ви навлече неочаквани главоболия. Финансовото ви състояние ще се съхрани непоклатимо.

Риби

Имате много енергия днес и се стараете всяко нещо, с което се захванете да бъде свършено по най-добрия начин. В никакъв случай не позволявайте конфликти на работното място да провалят добрите ви намерения. Ваш близък има нужда от съвет, опитайте се да му бъдете полезни – вашият оптимизъм може да свърши чудеса. Вечерта ще е наситена с приятни емоции.