close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 януари 2018 г.

horoskop-5

Овен

Жадувате за промяна и днес ще можете да се насладите на проявленията й. Доверете се на интуицията си и приемете подадена ви ръка от хора, които малко познавате. Начало на нова връзка, която ще продължи за дълго напред. Вярвайте в себе си и бъдете повече решителни в делата си.

Телец 

Днес внимателно търсете нови възможности за по-добро професионално развитие. Преценявайте обективно хората, с които искате да работите за в бъдеще. Въздържайте се от започването на съмнителни финансови операции.

Близнаци

Бъдете по-съсредоточени на работното място и не позволявайте поради разсеяност да се създадат проблеми. Ако търсят професионалното ви мнение, не допускайте чувствата да ви влияят. Общ проект ще ви сближи с хора, към които се стремите. Ще получите вниманието им. Други ще имат приятна среща с човек, когото харесват и връзката между тях ще се задълбочи.

Рак

Днес за предпочитане е да се отпуснете спрямо най-близките си хора и да споделите открито емоциите си. Това ще ви помогне да преодолеете приближаващото депресивно настроение.

Лъв

Професионалните ви ангажименти ще останат на заден план за сметка на заниманията ви с начинание, на което възлагате големи надежди. Обстоятелствата в момента изключително благоприятстват намеренията ви и ако съсредоточите усилията си можете много бързо да постигнете значителен напредък. Не разчитайте на външна подкрепа. Всичко зависи най-вече от вас самите.

Дева

Във финансово отношение ви предстоят положителни промени, които скоро ще се осъществят. Контактите с хора от бизнеса или от обществените среди ще зарадват едни от вас с хубави новини, а други ще получат интересно предложение от делово естество.

Везни

Днес очаквайте бури и разногласия в сферата на любовта и чувствата. Сътресенията могат да се окажат сериозни, ако не знаете как да реагирате на недоволството на интимната си половинка. В работата избягвайте нововъведенията.

Скорпион

Днес последователността ще е изключително важна за вас в професионалната и материална сфера. Ще ви се наложи да прецените докъде се простират възможностите ви за постигане на сериозен напредък в служебен план. Внимателно преглеждайте документите, които възнамерявате да подпишете.

Стрелец

С последователни действия ще успеете да реализирате намеренията си и без да се натоварвате. Не изпреварвайте събитията, нещата ви ще се подреждат добре, следвайки своя естествен ход. Ще преодолеете напрежението в отношенията с партньора ви, ако и двамата сте склонни на отстъпки.

Козирог

Днес чрез конкретни действия от ваша страна ще съумеете да се освободите от голям товар, който в миналото не ви даваше нужния комфорт. Нужно е да бъдете последователни, защото само така ще успеете да подновите договор, обучение или дългосрочно сътрудничество.

Водолей

Днес се опитайте да овладеете неприятна ситуация на работното място, но действайте спокойно. Трябва да сте наясно как ще се развият събитията за вас в делови и материален план.

Риби

За всички ви денят е подходящ за активности, различни от обичайните. Съзнателно ще търсите общуването с човек, с когото имате общи цели и интереси. Работата ще ви сближи и направи възможно осъществяването на по-мащабно начинание. Роднинските взаимоотношения ще ви подтикнат към по-голяма себе изява на талантите ви.