close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 януари 2019 г.

horoskop-5

Овен

С желание и готовност сте да свършите всичко, което планирате. Въпреки съботния ден програмата ви е натоварена, но ще се справите. Нещо приятно и очаквано ще внесе много светлина и радост в живота ви. До вас ще има някой, който ще ви помогне по-добре да се организирате и да осъзнаете значимостта си за другите.

Телец

Ще ви вълнува уреждане на личен проблем и с помощта на близките си ще внесете ред в делата си. Запознавайки ги с идеите си ще ги направите съпричастни на намеренията си, но няма да съжалявате. Кой друг, ако не те ще бъде до вас, когато това ви е нужно. Във всяка една връзка най-важно е доверието.

Близнаци

С повече усилия ще стигнете там, където сте тръгнали. Романтичен флирт с човек, когото харесвате ще прерасне в сърдечна връзка. Тя ще ви вдъхнови и даде импулс за нови изяви. Постепенно животът ви навлиза в нов, по-зрял етап, с повече проявления и реализации в различни посоки.

Рак

Високо ще вдигнете летвата и ще поставите условия, трудно достижими от много хора около вас. Сами определяте темпото, но може да се окаже, че и се състезавате сами със себе си. Среща с приятели ще ви помогне да се разтоварите от напрежението и да подобрите настроението си.

Лъв

Приоритетите на повечето от вас днес са свързани с въпроси, касаещи човека до вас. Стремите се към разбирателство и се опитвате да елиминирате нещата, които ви пречат да го постигнете. Ваш близък ще ви помоли за услуга, с която можете да му бъдете особено полезни. Не отказвайте предложение за вечерта, ще успеете да се отпуснете и да прекарате наистина приятно.

Дева  

Посветете този ден на семейството си и се опитайте да си починете в семейна обстановка. Нищо не застрашава спокойствието ви и все пак се постарайте всички да са доволни. Подхождате с разбиране към всеки един човек, затова едва ли ще ви е трудно. Направете нещо и лично за себе си, имате нужда.

Везни

Посетете някои тихо и приятно място, където да си починете и да съберете мислите си. Имате умения, с които приобщавате бързо околните, но е добре и да ги задържите по-дълго в обкръжението си. Дарбата ви да говорите убедително я допълнете с коректност и вежливост. Това ще ви гарантира повече добри контакти.

Скорпион

Не позволявайте на лошите мисли да направляват поведението ви, наложете си да сте позитивни и с такава нагласа пристъпвайте към всичко, което очаква вниманието ви. Помислете как да се заредите с положителна енергия, за да се чувствате напълно готови за новата работна седмица.

Стрелец

Успявате да се организирате днес и да свършите онова, което сте планирали за този ден. Радвате се на добро настроение и успявате да го споделите с хората, които са около вас. Приятел има нужда от подкрепата ви за свое решение, опитайте се да разберете гледната му точка и да му помогнете. Починете си вечерта и се забавлявайте в компанията на близък човек.

Козирог

Отдавате прекалено голямо внимание на несъществени дреболии. Не допускайте приказките на околните да ви влияят. Можете да се възползвате от небрежността на конкурентите си. Не бъдете прекалено припрени с желания човек за да не изпаднете в неловко положение. Само една ваша дума е достатъчна за да промени всичко.

Водолей

С чисти намерения и средства, ще използвате контактите си в подкрепа на предстоящите си изяви. С поведението си ще покажете на околните, че може да се постигне повече, когато човек е добронамерен и позитивен. Излъчвайки достойнство, ще се превърнете в пример за подражание.

Риби

Очакват ви много забавления, стига да изберете вярното решение за почивния дни. Най-добре не стойте у дома, ако имате възможност да избирате. Ако не, намерете време поне за разходка на чист въздух или среща с приятели. Не забравяйте , че имате най-голяма нужда да се разведрите за да работите на спокойствие.