close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 06 август 2017 г.

horoskop-6

 

Овен

Разумно е да разчитате повече на себе си, отколкото на случайността. Добре го осъзнавате и работите за това, да получите максимума от труда си. Съдбата ще се погрижи да не ви липсва закрила, следвайте интересите си и не се притеснявайте за тях. Пътуванията ви ще са благополучни, но внимавайте с автомобила си, ако шофирате.

Телец 

Денят ще е успешен за вас. Възможно е да предприемете пътуване. Ще е вълнуващо, ако сте в компанията на приятели и любими хора. На забравяйте за поет ангажимент.

Близнаци 

Слушайте сърцето си, то ще ви отведе до подходящия човек. Близостта му ще ви накара да се почувствате по-спокойни и добри, което е знак за ценно начало. Ще споделяте разбиранията си за нещата от живота и това ще ви направи щастливи. Високите ви цели изискват и смелост, каквато не ви липсва, но често се нуждае от насърчаване.

Рак

Не се затваряйте в себе си и не се изолирайте от хората днес. Приемете предложение за приятелска среща, забравете за момент за грижи и ангажименти и се забавлявайте истински.

Лъв

Днес се опитайте да ограничите до минимум разходите си, като избягвате крупните покупки, които могат да ви поставят в затруднено положение. Добре обмислете предложение за нова работа.

Дева

Развитието на конкретна задача ще ви мобилизира и даде тласък за ново начинание, наистина смело, но с перспективи за кариерата и парите ви. Знанията и натрупаният опит ще ви насочат към правилния подбор на екип и конкретна програма, по която да работите. Появата на нов член в семейството ще ви потопи в друга, по-приятна атмосфера.

Везни

Заслугата ви за решаването на общ проблем и ще ви донесе популярност. Умората и грижите ще ви накарат да потърсите по-приятни занимания, с които да разнообразите деня си. Приятелска покана или друга интересна среща ще внесе настроение и подтикне към сближаване с цел печалба.

Скорпион

Имате много отложени задачи, заемете се с тях. Намерете време и за почивка, от която все се лишавате. Направете нещо лично за себе си, ще се почувствате добре. Не се отказвайте от съревнованието за сърцето на някой, който ви се харесва. Има още неща, които ви може да направите.

Стрелец

Ако възнамерявате да предприемате пътуване извън града, денят е точно за това. Ще ви се отрази много добре и няма да съжалявате, особено ако направите така, че и любимите ви хора да бъдат със вас. Просто го осъществете. Включете в действие неотразимия си чар и бъдете сигурни, че ще останете доволни от станалото.

Козирог

Имате нужда от рационално разпределение на времето си. Сега имате възможност да си починете и затова трябва да се стремите да използвате всяка една минута, за да сте свежи за следващата седмица.

Водолей 

Денят ви ще е емоционално наситен. Ще се срещнете с приятели, които не сте виждали с години, а любим човек ще ви направи много приятна изненада. Намерете време и за почивка.

Риби

Потърсете контакти с приятелите си през този ден. Така ще може да се позабавлявате и да разведрите ежедневието си и да се заредите с енергия за предстоящата работна седмица.