close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 06 август 2018 г.

horoskop-6

Овен

Ще получите добри възможности за придобивки, от които ще се възползвате максимално. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Не избързвайте в нищо и внимателно обмисляйте действията си. Погрижете се да не пропускате важните моменти в живота на близките си.

Телец

Очаква ви динамичен и интересен работен ден. Ще се занимавате с какво ли не, но ще успеете да осъществите конкретните си планове и това ще ви накара да се почувствате доволни. Обръщате прекалено много внимание на факт, който едва ли има такова значение. Ново запознанство с човек, който силно ви заинтригува.

Близнаци

С присъствието и действията си ще пробуждате смесени чувства в околните. Абстрахирайки се от маловажните за вас неща, ще пристъпите към изпълнение на задачи, свързани с бизнеса, образованието и пътуванията ви. Целеустремеността ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.

Рак

В професионалните си дела ще срещнете затруднения, отстоявайки позициите си. Бъдете внимателни, не атакувайте противника без да сте аргументирани и спокойни. В противен случай са възможни загуби. Една личност ще ви завладее и ще ви постави в своя зависимост. Преценете как може да й се противопоставите.

Лъв

Колкото и лежерно да го давате днес, ще откриете, че все се намират малки неща, които да влязат под кожата ви и да ви ядосат. Хората, които ви познават добре, ще разберат какво ви и е и ще стоят далеч. Останалите обаче ще се научат по трудния начин.

Дева

Работете сериозно днес и не позволявайте на непредвидени обстоятелства да провалят плановете ви. Имате добри шансове за успех, затова не се отказвайте от тях. Започвате нов съвместен проект с партньори. Обмислете добре предложението им. Вълненията си споделяйте само с най-близките си хора.

Везни

Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени. Ако имате прекалени очаквания е възможно да останете разочаровани. Въпреки това работата ви ще е успешна. Съчетавате добре усилията си с тези на свой колега и това може да прерасне в печелившо сътрудничество.

Скорпион

Повече слушайте и по-малко говорете, такива са препоръките за деня. Покажете професионализма си, като се съсредоточите върху работата си и по-малко давайте съвети, или само когато ви ги поискат. Също така не критикувайте публична личност, рискувате да влезнете в противоречие с някого. Въздържанието от излишества ще бъде приветствано.

Стрелец

Не изисквайте прекалено много от себе си в началото на седмицата, защото е малко вероятно да успеете да завършите задачите, които си поставяте. От една страна това е добре, тъй като трябва да мислите за нещата, които вредят на здравето ви. Многото работа е едно от тях!

Козирог

С желание сте за нещо по-приятно, за това съзнателно ще предпочетете занимания, носещи ви духовна наслада. Други ще засилят общуването с приятели и роднини. Каквото и да изберете е сигурно, че ще се заредите с добро настроение, което ще събуди у вас нови идеи за реализация.

Водолей

Ще получите шанс за изява, какъвто от дълго време търсите, не го пропускайте. Не пренебрегвайте обстоятелство, с което се съобразяват всички около вас. Други ще се занимават с приключване на проект, който още не е видял реализацията си. Вечерта ще бъде приятна, среща с приятели ще допринесе за доброто ви настроение.

Риби

Колкото повече отговаряте на всяка нужда на околните, толкова повече ще изискват от вас. Уверете се, че всички знаят, че няма да позволите да бъдете използвани. Тези, които най-много имат нужда от помощта ви, са именно тези, които никога няма да я поискат.