close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 06 април 2019 г.

horoskop-6

Овен

Денят ви ще е емоционално наситен. Ще се срещнете с приятели, които не сте виждали с години, а любим човек ще ви направи много приятна изненада. Отдайте се на почивка.

Телец

Днес ще постигате отлични резултати, особено ако сте заредени и с достатъчно количество ентусиазъм. Не си позволявайте грубо отношение към хората, които не споделят вашето мнение и амбиции в делови план. Не позволявайте чувствата и страстите да ви ръководят в личен план.

Близнаци

Тази събота е изключително важно да владеете емоциите си, дори и това да е свързано с някои компромиси, които определено не са по вкуса ви. Мнозина от вас ще се радват на благоприятно стечение на обстоятелствата, които можете да използвате за значителното увеличаване на приходите си.

Рак

В грижи по другите, не пренебрегвайте себе си. Свободният ви дух ще ви срещне с подобни на вас хора, общуването с които ще е удоволствие. В отношенията с партньора си бъдете открити. Възможни са финансови споразумения, но с цената на компромиси, както винаги е било при вас.

Лъв

Денят ви ще бъде успешен, въпреки че не всичко ще върви по план. Някои неочаквани промени в плановете на другите, или поради независещи от вас причини, ще ви накарат да вземете бързо и кардинално решение. Вечерта ви ще бъде изпълнена с много любов и семейна топлина.

Дева

Днес сте в стихията си. Излъчвате чар и привличате погледите върху себе си. Инициативността ви в делови план ще ви донесе впечатляващ успех. Въпреки него няма да имате време за почивка. Просто сте във възходящ период, така че възползвайте се напълно от възможностите, които ви се предлагат. Отстъпете пред желанието на близък човек.

Везни

Благоприятно ще се развият събитията за вас. Ще бъдете на подходящото място в подходящото време. Творците ще получат вдъхновение и ще продължат да работят по новия си проект. Не давайте обещания, ако мислите, че ще ви затруднят впоследствие.

Скорпион

Имате силни позиции и с добра аргументация ще защитите интересите си успешно. Не пренебрегвайте любовта, тя е мощен стимул за всичко, което правите. Други ще работят за укрепване на семейното си положение, по ваша вина отношенията там не са най-добрите.

Стрелец

Много важно е днес да не засегнете човек, на когото държите. Чувството ви за хумор може да не бъде оценено от хората около вас, затова наистина не прекалявайте. Ако ваш приятел има нужда от помощ, постарайте се по всякакъв начин да му съдействате. Това ще ви сближи още повече, а и ще му направи голямо добро.

Козирог

Обстоятелствата ще изискват от вас компетентна намеса, действайте смело. Не бъдете прекалено сдържани там, където е важно да се консултирате. Обърнете внимание на здравето си. Можете да се предпазите от сериозни проблеми, ако потърсите съвет от специалист. Неочаквана среща ще промени плановете ви за вечерта.

Водолей

С известно отегчение и без излишно престараване, но отговорни към ангажиментите си, ще работите по задачите си. Наясно сте с възможностите и очакванията си, но не сте застрашени и от изненади, каквито са възможни в професионалната сфера. Романтично настроение ще владее дамите, нечие внимание ги кара да се чувстват специални.

Риби

Увереността ви и правилните ви действия помагат на околните да придобият смелост и оптимизъм. Добре се чувстват във вашата компания и онези, чиито проблеми са решени. Роднински дела ще ви потопят в среди, малко познати на вас, но ще се справите.