close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 06 декември 2017 г.

horoskop-6

Овен

Водени от прагматични мисли и действия ще намерите правилното решение на наболял проблем. Споделяте опита си с околните и това повишава авторитета ви. С привлекателна личност, която споделя вашите интереси ще задълбочите отношенията си. Не се колебайте да покажете чувствата си. Други ще се насочат към повишаване на квалификацията си.

Телец 

В сряда настроението ви е добро въпреки малките притеснения, които се въртят в главите ви. Избягвайте да превръщате в параноя някои съвсем традиционни проблеми. Имате възможност да ги преодолеете и захвърлите в миналото си. Сега успехът е на ваша страна, възползвайте се.

Близнаци

За препоръчване е днес да следвате собствената си интуиция, независимо, че околните могат да застъпват противните мнения. Жилището ви се нуждае от грижите ви и сега можете да планирате ремонта му. Денят е подходящ за разтоварващи диети, не се колебайте – така ще се почувствате добре за кратко време.

Рак

Реализирате се прекрасно в служебната област. Имате нужда да споделите на хората около себе си своите планове. Намирате се в период на разцвет и подем. Мнозина от вас преживяват влюбване и нови импулси в личния си живот, което е допълнителен стимул да действате и вървите напред. Нямате от какво да се оплачете.

Лъв

В сряда се налага да се пуснете по течението. Въпреки че темпото около вас се ускорява с голяма бързина, вие не бива да сте прибързани. Изпипвайте всеки детайл в работата си. Преглеждайте по няколко пъти документите, които предстои да подпишете. Най-вече ако касаят личните ви финанси. Така ще се предпазите от бъдещи проблеми.

Дева

Покажете на какво сте способни, организирайте работата си така, както вие умеете и ще успеете да се справите с всичко. Инициативата ви е похвална и неминуемо ще бъде финансирана и печеливша. Денят ще ви срещне и с личност, която ще има определяща роля за бизнеса ви. Подписване на договори и материални придобивки.

Везни

В сряда сте прибързани и доста напрегнати. Нещата не се случват така, както сте ги предвидили в самото начало. Бъдете готови да действате според обстоятелствата независимо от вашите планове. Успехът няма да ви избяга, но се иска малко повече търпение и постоянство в действията. Работете съвестно и следвайте начертаните планове.

Скорпион

Не предприемайте нови ангажименти и инициативи. На работното място бъдете по-тихи и сдържани. Не се опитвайте да правите впечатление. Избягвайте излишната показност и премълчете някои факти и коментари спрямо колегите. В личен план се нуждаете от спокойствие. Не е времето да провеждате важен разговор с половинката. Изчакайте.

Стрелец

Днес се опитайте да бъдете мили с околните, дори да не ви е до това, тъй като истинските ви настроения ще ви навлекат куп проблеми. Не е нужно да лъжете, но няма да ви навреди, ако просто внимавате какво говорите.

Козирог

Единствената опора, която ще получите в този ден, е от страна на семейството и близките ви. За съжаление обаче, вие често пренебрегвате тази сфера от живота си и търсите закрилата на приятели. Мислите си, че с тях можете да споделяте по-лесно. Залъгвате се. Днес намерете общи теми за разговор с хората, които винаги са до вас.

Водолей

Трябва да приемете, че човек, когото харесвате, не е подходящ за вас. След като осъзнаете, че почти всичко, което правите е за ваша сметка, както емоционално, така и финансово, по-лесно ще прекратите тези отношения.

Риби

В момента сте готови на всичко, за да потръгне работата ви по последния проект. Много е важно да не прибързвате и да не претупвате нещата, ако искате да видите реални резултати. Вероятно имате още подготвителна работа, която не бива да пропускате.