close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 06 декември 2018 г.

horoskop-6

Овен

Поставяйки работата си на първо място, ще пренебрегнете личните си предпочитания, в стремежа си да сте пълноценни и да изпълните максимално програмата си. Волята ви е впечатляваща и ще създава предпоставки за успех, друго не би могло и да се очаква. Нови приятели и трайни интереси в печеливша сфера.

Телец

Усърдието ви за работа е похвално и се стремите да покажете по най-добрия начин на какво сте способни. Бъдете внимателни обаче на работното си място – не казвайте неща, в които не сте сигурни и работете само с проверена информация. В противен случаи са възможни недоразумения. Работете концентрирано и не позволявайте да ви въвличат в чужди проблеми.

Близнаци

Благоприятно ще се развият събитията за вас. Ще бъдете на подходящото място в подходящото време. Творците ще получат вдъхновение и ще продължат да работят по новия си проект. Не давайте обещания, ако мислите, че ще ви затруднят впоследствие.

Рак

Този ден е богат на възможности и само от вас зависи как ще съумеете да се възползвате от тях. Предстоят ви различни задачи, в които бихте имали успех, ако се постараете да сдържате емоциите си и да действате последователно. Не е изключено да ви се наложи да се занимавате с въпрос, който сте смятали за приключен.

Лъв

Работите самостоятелно днес и не допускате случайни хора да се намесват в работата ви. Това е добре, тъй като в много от случаите вие сте тези, които най-добре могат да се справят със ситуацията. Обстоятелствата са във ваша полза днес и вие успявате да се възползвате от този факт. Възпирате свой близък от нещо твърде прибързано.

Дева

Предстои ви натоварен ден. Бъдете гъвкави при взимане на решения. Хубавото е, че ще извлечете полза от всичко, което се случва около вас. Личните ви дела се развиват според очакванията ви. Нещата са под контрол и не бива да се притеснявате.

Везни

С делови нюх ще се отнесете към получените предложения и в старанието си да сте успешни във всяко начинание, ще се постараете да сте на възможно повече места. Внимавайте да не се разпилеете и това да ви направи по-малко активни. С финансовите си придобивки ще поглезите близките си, а също и себе си.

Скорпион

Не си създавайте излишни проблеми, поддавайки се на емоциите и желанието си да напътствате всеки за всичко. Повишената ви чувствителност се отразява на работата, взаимоотношенията и живота ви. Гледайте по-ведро на случващото се, осигурете си спокойствие и занимания, които ви носят удоволствие.

Стрелец

За повечето от вас нещата ще се развиват по начин, помагащ ви да прозрете напред в бъдещето си. Много въпроси ще добият яснота и без да се впечатлявате от нечие мнение ще продължите напред. Разногласия в семейството застрашават да влошат климата, вземете мерки, защото е във ваша власт да ги предотвратите.

Козирог

Очаква ви един приятен ден, пълен с изненади. Успехът ще ви преследва и с лекота ще се справите със задачите си. Неотложни ангажименти ще накарат някои от вас да пътуват. В семейството са възможни проблеми с децата, но ще бъдете в състояние да ги избегнете, ако не провокирате с поведението си конфликти. Здравето няма да ви създава никакви проблеми. Тревогите ви са напразни.

Водолей

Ще подобрите бюджета и настроението си, не без помощта и на партньора си. Покажете му, че цените качествата му и се погрижете за нещата, които му носят удоволствие. Това е любовта, понякога непредвидима, но зареждаща ни с хубави мисли, чувства и желания. Тя е стимул за изява на най-доброто у нас.

Риби

Голяма част от вниманието ви ще е насочено към развитието на професионален въпрос и прагматично ще следвате събитията. Няма да ви липсват увереност и вслушвайки се в разума, ще постигате повече, от което ще печелят и близките ви. Споделете вечерта си с тях. На други от вас им предстои да се освободят от нечия зависимост, финансова или в интимен план.