close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 06 май 2017 г.

horoskop-6

Овен 

Вътрешни импулси ще ви подтикнат да търсите най-доброто за себе си. Осигурете си влиятелна подкрепа и ще преминете по-лесно през ситуации на недоразумения и препятствия. Среща с роднини или тържество ще разнообрази вечерта ви, а други ще се радват на добър прием. Любовни удовлетворения.

Телец 

Днес ще сте прекалено заети, защото сте поели много ангажименти и сега ви е трудно да се справите с всичко. Поискайте помощ от ваши близки. Дръжте под контрол финансите си, не правете излишни харчове. Ще се радвате на нови приятелства.

Близнаци 

Практичността ви ще се прояви и без да губите времето си напразно, ще се заемете с най-важното. За други денят се свързва с пътуване, на близко или далече, във всички случаи ще сте в добро настроение и с хубави очаквания. Няма да останете разочаровани, предстои да имате вълнуващи срещи и преживявания.

Рак

Не оставайте вкъщи през този ден. Приемете покана за приятелска среща или посетете културно мероприятие. Не допускайте до себе си хора, които по някакъв начин ви натоварват психически.

Лъв

С охота ще организирате нещо специално, с което да изненадате близките си. В отговор на усилията си ще срещнете разбиране и заедно ще се насладите на хубавия ден. Позитивното ви отношение към света и в частност събитията около вас са гаранция за по-лесно осъществяване на намеренията ви.

Дева

Денят ви ще премине спокойно, в приятна домашна обстановка. Вечерта приемете предложение за посещение на културно мероприятие – ще се заредите с положителна енергия, която ще ви е нужна за новата работна седмица.

Везни

Повече от времето си ще посветите на дома и близките ви. Други ще прегърнат печеливша идея и ще работят, за да напреднат в очакванията си. Скоро ще можете да се поздравите с нова работа или по-висока позиция, залагайки на професионалната си подготовка. Други от вас ще посетят близките си.

Скорпион

Този ден ще протече спокойно, в компанията на вашето семейство. Отделете време за своите собствени интереси и хобита. Не се захващайте с някакви промени в домашната обстановка, защото ще изникнат технически проблеми. Не се доверявайте на хора, които познавате отскоро.

Стрелец

Мнозина от вас оставят на емоциите да диктуват поведението им, което може да се окаже доста погрешна позиция. Заплашват ви конфликти и пререкания и то в момент, в който е желателно да ги избягвате. Обърнете повече внимание на въпрос, който вълнува хората около вас.

Козирог

Избягвайте усложнените взаимоотношения със своите близки през този ден. Стремете се да изпълнявате съвестно рутинните си задължения, въпреки че едва ли ще ви носят нужното удовлетворение. В любовта се отнасяйте с по-голямо уважение към желанията на интимната си половинка.

Водолей 

Не всичко ще върви по план през този ден, но ще се справите със всички ангажименти и ще се почувствате удовлетворени. След това се отдайте на така бленуваната от вас почивка. Обърнете внимание на интимната си половинка.

Риби

Денят ви ще бъде изпълнен с позитивни емоции. Ще получите добра новина за по-перспективна работа. Общувайте с хората около вас пълноценно. Не прекалявайте с пикантни храни.