close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 06 май 2018 г.

horoskop-6

Овен

Днес се радвате на относително спокойствие. Заобиколени сте от хора, които обичате и които се отнасят с разбиране към нещата, които ви вълнуват. Не пропускайте възможността да се позабавлявате бурно вечерта, имате нужда.

Телец 

Денят ви ще е изпъстрен с емоции и интересни срещи. Радостни новини ще ви накарат да потърсите компанията на приятни хора и да споделите вълненията си. Целите ви са обозрими и това ви дава Приятел ще ви направи предложение. Започвате нов етап от живота си, по-добър и с перспективи.

Близнаци

Не бягайте от онези, които ви говорят открито и са добронамерени към вас. Тревожните ви мисли ще си отидат, стига да допуснете до себе си човека, с когото се чувствате добре. Други ще пътуват, където и да е, щом сте далече от шума и праха, ще се чувствате добре.

Рак

Не проявявайте своеобразие и импулсивност. Всяко прибързано действие ще ви коства разочарования. Търсете хармонията във всичко и най-вече във взаимоотношенията си с другите. Тя ще ви даде сили и увереност в правилността на онова, с което се занимавате. Ангажирани сте с проект, който изисква усилията на повече от един човек, и няма да ви бъде лесно.

Лъв

Постарайте се да намерите повече време за почивка. Ангажиментите ви сигурно могат да почакат, докато със здравето ви положението не е същото. Нужна ви е кратка почивка за да възстановите нервите си и да се обновите. Всичко, което ви носи наслада и ви създава уют е за предпочитане и се обърнете към него.

Дева

В погрижа за дома и семейството ще премине деня за повечето от вас. Дребните неща, без които уюта на дома би бил ощетен ще излязат на преден план и ще им посветите от времето си. Избягвайте недоразуменията, ще се чувствате по-добре, ако допринесете за атмосферата около вас да е по-спокойна.

Везни

Днес сте активни и упорити. Бързате да свършите колкото се може повече работа. Усещате, че днешният ден е по-специален за вас, защото късметът ви действа безотказно. Ще се нагърбите с нещо значимо и дългосрочно.

Скорпион

Оставете настрана грижите и се опитайте да се разтоварите, повеселите и доброто в себе си да го посветите на обичани от вас хора. Занимавайте се с приятни на душата ви неща и обгръщайте с доброто си настроение всички наоколо. Отнасяйте се с повече доверие към сетивните си усещания.

Стрелец

Амбицията ви да създадете около себе си един свят без напрежение ще ви осигури творческа обстановка, където можете да просперирате. С лекота ще превърнете идеите си в реалност. Ще ви осени вдъхновение за промяна начина ви на действие. Всичко, с което решите да се захванете днес ще бъде напълно във вашите възможности.

Козирог

Грижите за здравето ще са от първостепенна важност сега за вас. Не допускайте хроничните страдания да се задълбочат, потърсете квалифицирани специалисти, не се само лекувайте. Не прекалявайте с нищо, съумейте да устоите на изкушенията и ще останете доволни. Любопитството ви по един въпрос ще бъде задоволено.

Водолей

Днес ще имате възможност да свършите всичко онова, за което не сте имали достатъчно време или възможности през изминалата седмица. Ще останете очаровани от жеста на човек, който е наистина загрижен за вас. Не се колебаете да сторите нещо авантюристично, дори да се струва необмислено на хората около вас. Очаквайте приятна изненада от любимия човек.

Риби

Ако се нуждаете от спокойствие и почивка, не ги търсете у дома. Колкото по-малко се задържате в къщи днес, толкова по-малко главоболия ще имате. Мнозина от вас ще бъдат приковани от служебните си задължения и домашният уют ще им се струва мечтано убежище.