close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 06 май 2024 г.

horoskop-6

Овен

Добре преценявате, че ангажирането ви с много задачи може да осуети плановете ви. Няма да ви липсва подкрепа, стига да я потърсите. Потиснете чувствителността си, често давате воля на недобри мисли, а не бива да предизвиквате така събитията. Бъдете ведри, усмихнати и добри, и нещата ви ще потръгнат.

Телец

Бъдете предпазливи с роднините си, защото, ако някой може да развали настроението ви, това са те. Едва ли ще се случи, но го имайте предвид. Усмивката ви има особена сила, възползвайте се. В духовните си търсения споделяйте мисли с човек, чиито възгледи приемате.

Близнаци

Ще откриете перспектива за себе си в разработването на нов проект и акуратно ще се захванете с него. Без да губите време, ще направите нужните проучвания и ще намерите хората, с чиято финансова подкрепа ще го реализирате. Отношенията ви с постоянния партньор са променливи, проявете повече активност и не чакайте наготово решенията му.

Рак

Доверете се на усета си днес, а не на превъзнасяния от вас интелект. Не финансирайте съмнителни начинания и се концентрирайте върху срещата с човек, на който много сте държали някога.

Лъв   

Днес ви предстоят преговори, които отдавна очаквате. Подгответе се внимателно и бъдете сигурни, че с малко повече късмет ще бъдете неотразими. Околните се опитват да ви въвличат в лични въпроси, но вие сте твърде заети с работа. Все пак добре ще е, ако си починете вечерта на спокойно място с някой, когото харесвате.

Дева  

С участието си в печеливш проект ще повишите доходите си, освен, че ще натрупате повече опит и самочувствие. И по други причини има защо да бъдете доволни, в дома си ще се радвате на добри вести. Някои от тях са свързани с бита и пътуванията ви, ваши или на близките ви.

Везни

Работата ви днес ви среща с различни хора, от които научавате полезна за работата ви информация. Не е изключено да ви се наложи да пътувате по работа, но бъдете сигурни че резултатите ще са ползотворни за вас. За момента не е за препоръчване за де захващате с нещо ново. Помагате на свой близък да се справи с нещо, което го притеснява.

Скорпион

Предстои ви интересна и успешна седмица. Показателен за това е и днешният ден, който за мнозина от вас може да е доста натоварен. Натоварването няма да е неприятно, а освен това ще имате много поводи за радост.

Стрелец

Днес успявате да преодолеете трудност в делови план, което ще ви отвори много нови възможности. Не се отказвате лесно от намеренията си и се опитвате да ги осъществите по всякакъв начин. Откривате ценен партньор в лицето на човек, с когото ви предстои да работите заедно. Пред вас се открива възможност, която наистина не е за изпускане, затова не губете време.

Козирог

Днес са възможни конфликти с околните, така че овладейте агресивното си настроение и проявете повече търпение. Здравето не ви създава проблеми, и ще бъде добре, ако не приемате всяко неразположение като за признак на болест.

Водолей

Не изпадайте в крайности, търсейки недостатъците на някой, който е сгрешил пред вас. На всеки може да се случи, включително и на вас. Споделете проблемите си с близък човек, това е един от начините да си помогнете, или приемете случващото се като нещо естествено и гледайте с повече оптимизъм. Основания за това няма да ви липсват.

Риби

Семейството ще ви занимава повече от всичко друго. На преден план ще излизат деловите и финансови проблеми. Погрижете се текущите задачи да не остават на заден план. Ще ви занимават романтични планове свързани с предстоящо пътуване. Общуването с другите е важно за вас, тъй като ще се наложи да продадете нещо на най-подходящия партньор.