close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 06 март 2017 г.

horoskop-6

Овен 

Денят ви ще бъде успешен, колкото и да ви се вижда странно това. Потиснете тревогите си, защото нямате причини да унивате. Самочувствието ви е достатъчно на ниво за да градите добро бъдеще. Ще имате развитието на въпрос, касаещ не само вас, но и онези, с които работите. Ще получите подкрепа и нещата ви ще се придвижват ускорено напред.

Телец 

Преразгледайте документацията си, като се запознаете с детайлите, които са ви убягнали през седмицата. Има и несвършена работа, която очаква вниманието ви. С интелигентното си присъствие и правилен ориентир за нещата ще въздействате позитивно на обкръжението си, насочвайки го към конкретни прояви.

Близнаци 

Използвайте пълноценно активността си днес и не губете време в излишни колебания как точно да я приложите. Можете да свършите полезна дейност, която стои на заден план в програмата ви напоследък. Не пренебрегвайте и нуждата си от почивка и разнообразие. На някои от вас се отдава възможността да присъствате на много интересно събитие.

Рак

Избягвайте стресовите ситуации, нямате нужда от допълнително натоварване. Стигат ви собствените грижи и проблеми. За някои пламъчето на любовта ще заискри и ще видите света откъм прекрасната му страна. Насладете се на чувствата си без да се само анализирате и подценявате.

Лъв

Справяте се много добре с внезапно изникнал проблем в работата ви. Може би за момента това ще остане незабелязано, но в бъдеще ще ви донесе добри дивиденти. Настроението ви е приповдигнато и шегите ви се приемат много добре. Все пак внимавайте – имате хаплив хумор, който едва ли може да бъде понесен леко от всеки.

Дева 

Днес неволно ще попаднете в ролята на умиротворител и при това ще се справите доста успешно. Прогнозите ви свързани с деловите ангажименти на близки до вас хора се потвърждават напълно. Авторитетът ви в професионалните ви среди е на висота.

Везни 

Днес се възползвайте от благоприятните шансове в професионалната сфера, защото само така ще успеете да реализирате жадуваните от вас още от миналото значими промени в служебен план. В любовта не започвайте взаимоотношения, за които реално не сте все още подготвени.

Скорпион 

До вас ще достигне информация, която може да промени в известна степен плановете ви за деня, но не се поддавайте на внушения. Достатъчно силни сте, за да се справите с всяка ситуация.

Стрелец 

Очакванията ви са големи, но е възможно да не получите онова, на което се надявате. Търсете повече разбиране от другите, постигнатото очевидно не е достатъчно. Занимания със спорт ще ви помогнат да се освободите от напрежението и да се разведрите.

Козирог

Денят ще е от голямо значение за родените под този зодиакален знак, тъй като на мнозина от вас ще им се наложи да вземат решения, които ще са важни за бъдещето ви в професионалната сфера. Деловите въпроси, които разрешите на този етап от време, няма да ви създават грижи в настоящ или бъдещ момент.

Водолей 

Във връзка с предстоящо събитие ще се стараете да приключите в срок задачите си, за да сте в добра форма и кондиция. Говорейки открито за намеренията си пред някого, ще получите подкрепата му и ще ги ускорите. Други ще изпитат удоволствие от романтична среща, напомняйки им скъп спомен.

Риби

Днес кариерата ви ще има доминираща роля в живота ви. Мнозина от вас ще се стремят към осъществяването на далечни пътувания, което ще ви помогне да поставите професионалната си реализация на изцяло нова основа. Нетърпението и липсата на ритъм на живот може да ви направи апатични.